Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ширер вказав «Арсеналу» шлях до титулу АПЛ

Колишній нападник клубу «Ньюкасл» і збірної Англії Алан Ширер поділився думкою про те, що необхідно лондонському «Арсеналу», щоб здобути чемпіонській титул в Англії. 53-річний ексфорвард виступив із коментарем після перемоги команди Мікеля Артети над «Кристал Пелес» (5:0) у 21-му турі англійської Прем'єр-ліги.

«Якщо «Арсеналу» не вистачало впевненості після трьох поразок поспіль, то «Кристал Пелес» виявився практично ідеальним суперником, щоб повернути їх на колишній рівень. «Пелес» був настільки слабкий і пасивний, що я ні на секунду не сумнівався, що вони зможуть створити проблеми команді Мікеля Артети. «Орли» не запропонували практично нічого, і отримали заслужений прочухан.

«Арсенал», навпаки, виглядав посвіжілим і повним сил після зимової перерви, а їхні комбінаційні дії дозволили ідеально стартувати. У підсумку вони легко перемогли, але, сказавши все це і побачивши, як вони забили п'ять голів, я все ще не змінив своєї думки про те, чого не вистачає «Арсеналу».

Вони відстають від лідерів – «Ліверпуля» – лише на два очки, незважаючи на жахливий перебіг останніх місяців, але я, як і раніше, вважаю, що їм потрібен якісний центральний нападник, щоб вийти на новий рівень і виграти Прем'єр-лігу», – заявив Ширер.

21 січня 2024 16:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00