Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Гвардіола пояснив продаж Зінченка, Габріела Жезуса та Стерлінга

Цього літа «Манчестер Сіті» продав Олександра Зінченка та Габріела Жезуса в «Арсенал» за 32 та 45 мільйонів фунтів, відповідно. А Рахім Стерлінг перебрався до «Челсі» за 50 млн. фунтів.

За словами головного тренера манкуніанців Хосепа Гвардіоли, з усіма трьома «городяни» розпрощалися у добрих стосунках. Наставник вкотре не став утримувати гравців, які не почувалися щасливими на «Етіхад».

«Ні, їхній відхід не був заздалегідь зумовлений, тому що я був неймовірно задоволений Габріелем, Алексом і Рахімом. Це не було б проблемою, якби вони залишилися. Минулого року вони довели, наскільки майстерні можуть бути.

Але часом гравці хочуть більше, а клуб відчуває правильний момент для їх продажу. Втім, найважливіше те, що вони йдуть задоволеними клубом і тим, чого досягли тут. Вони у розквіті сил, це їх найкращі роки. Тому такі виконавці мають ринкову вартість. «Челсі» та «Арсенал» заплатили адекватні гроші. Перемовини пройшли ідеально, були по-справжньому доброзичливими з обох боків», – цитує Гвардіолу Manchester Evening News.

24 липня 2022 18:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00