Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Гвардіола визнав, що прорахувався з планом на фінал Кубка Англії

Наставник «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола визнав, що він прорахувався з ігровим планом на фінал Кубка Англії проти «Манчестер Юнайтед».

У суботу на «Вемблі» в фіналі Кубка Англії «Манчестер Сіті» ще в першому таймі пропустив двічі від «Манчестер Юнайтед». Підопічні Хосепа Гвардіоли після перерви значно додали, але лише спромоглися відіграти один гол і в підсумку зазнав поразки з рахунком 1:2.

Іспанський наставник «Сіті» взяв відповідальність за цей результат на себе й відкинув припущення, ніби його команді забракло концентрації після завоювання титулу АПЛ шість днів тому.

«Вітаю «Манчестер Юнайтед». Думаю, мій план на гру в першому таймі не був хорошим. Після перерви ми грали набагато краще, були наполегливішими, адже після 0:2 нам не було чого втрачати. Чому так склалася гра? Через мої рішення ми обирали неправильні позиції, щоб йти в атаку. В цьому моя помилка.

Гравці знають причину, чому так склалося. Тактично наш план не спрацював. Не вистачило концентрації? Ні, навпаки, гравці були зосереджені. Ми добре відреагували в другому таймі, але цього не вистачило», – цитує Гвардіолу Evening Standard.

26 травня 2024 15:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00