Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Дубравка: «Другий гол – просто прекрасний перший дотик Яремчука»

Збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною у другому турі ЄВРО-2024. Поступаючись після першого тайму 0:1, українці після перерви забили двічі та вирвали перемогу.

Голкіпер збірної Словаччини Мартін Дубравка, коментуючи поразку своєї команди відзначив, що у першому таймі вона переважала суперників. Але наголосив: однією з причиною поразок став лише один забитий м'яч, який команда забила українцям.

«Ми дуже розчаровані. У першому таймі класно грали, стартові 45 хвилин були під нашим контролем. Створили трішки моментів, але забили лише один гол.

Готувалися до всього, ніколи не недооцінюємо наших суперників. Знаємо, наскільки якісні футболісти у збірної України, як вони переживають за футбол та як важко проти них грати. Перші 35 хвилин для нас були класними, треба було забивати. Але у другому таймі це була дуже важка гра для нас, ми втратили контроль над нею та програли.

Були впевненими [у себе] і перед [матчем проти Бельгії]. Але Україна – інша команда, інша система та атака. Ми були готові, добре грали з м'ячем, але в другому таймі щось втратили».

Другий гол – просто прекрасний перший дотик нападника. Не знав навіть, чи м'яч пролітає повз ліву або праву ногу – настільки класний був дотик від Яремчука.

Буде важко вийти з групи у плей-офф. Ви бачите, що на цьому ЄВРО всі команди можуть виграти в будь-якому матчі. Але ми дуже досвідчені, нам потрібно просто відновитися після цього матчу та підійти [в гарному стані] до збірної Румунії».

21 червня 2024 21:34







Матеріали на тему

Словаччина – Україна 1:2. ЄВРО-2024, група Е. Звіт команди Шапаренка
21 червня 2024 22:35


Шапаренка визнано найкращим гравцем матчу Словаччина – Україна
21 червня 2024 18:50


Ребров: «Ми дійсно заслужили на цю перемогу»
21 червня 2024 18:30




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЄВРО-2024, група Е. Словаччина – Україна. Огляд матчу

 

21 червня 2024 18:41