Сьогодні 29 березня 2024 р.

Вторая лига: «Золотой матч» за «Агробизнесом»

По материалам пресс-службы СК «Днепр-1»

На заключний матч сезону тренерський штаб дніпрян виставив свій найсильніший склад, адже «золотий матч» не привід для експериментів. При цьому спортклубівці розпочали гру у два форварди, з трьома атакуючими півзахисниками в центрі поля, а Бровченко і Польовий відповідали повністю кожен за власну бровку.

Вже на початку гру команди обмінялися гострими випадами, але Кравченко неточно замкнув головою навіс Бровченка, а Думанюк провів повз стійки з лінії штрафного майданчику. В цілому, як і очікувалося, спортклубівці більше тримали м’яч, намагаючись розігрувати комбінації до вірного, у той час, як їх суперники проводили гострі контратаки. Номінальні гості перекрили позаду усі зону, томи дніпрянам доводилося стріляти з далеку, але у першому таймі всі такі спроби виявились, як кажуть «в молоко» – двічі Мємєшев, і по разу Кожушко та Бровченко. Заслуговує на увагу і атака на 24-й хвилині, коли Супрязі таки вдалося звільнитися від щільної опіки, але його пас на Кожушка не дійшов – надійно зіграв Одольський.

Гості провели кілька небезпечних атак, і серед них запам’ятався удар поріч із стійкою Груши на 12-й хвилині, а також стандарт за 5 хвилин, коли Юрчук намертво взяв м’яч після подачі зі штрафного. І все ж таки саме стандартне положення приніс успіх «Агробізнесу». Після кутового на 34-й хвилині краще за інших у ситуації розібрався Скакун, спрямувавши м’яч у сітку.

Одразу після перерви спортклубівці кинулися відіграватися, створивши кілька небезпечних моментів. Спочатку Супряга гостро прострілив, і Кожушку не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути передачу партнера, а на 51-й хвилині міг забивати Когут після кутового у виконанні Кравченка, але програв боротьбу захиснику буквально на лінії воріт. На 56-й хвилині виник спірний момент у штрафному майданчику «Агробізнесу», коли Кожушко опинився на газоні після контакту із захисником, але свисток арбітра промовчав. На 59-й хвилині чергова хвиля дніпровських атак накотилася на ворота суперника, і тепер вже Одольський парирував удар Кожушка, а після атаки другим темпом Супряга пробив значно вище воріт. Ще за 5 хвилин довга атака СК «Дніпро-1» завершилася ударом головою Мємєшева після навісу Бровченка, але м’яч потрапив прямо у руки воротарю.

Тренерський штаб команди кидає по черзі у боротьбу свіжі сили – Войцеховського, Поплавку, Карнозу, і на 80-й хвилині останній почав пристрілку, але з його ударом з лінії штрафного майданчика впорався голкіпер. Час спливав дуже швидко. Гравці «Агробізнесу» постійно лежали на полі, викликаючи своїх ескулапів, а коли дніпряни захопилися атакою гості мали шанс подвоїти рахунок – на 82-й хвилині Семенець вискочив на побачення із Юрчуком та пробив вище поперечини.

Дніпряни тисли суперника до останнього, але так і не зуміли пробити стіну у захисті суперника. У підсумку «Агробізнес» довів матч до мінімальної перемоги, завоювавши трофей.

СК ДНІПРО-1 – АГРОБІЗНЕС (Волочиськ) – 0:1
Гол:
Скакун (34)
.
Дніпро-1: Юрчук, Бровченко, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Сніжко, Іг.Когут (Карноза,78), Мємєшев (Поплавка,75), Кожушко (Войцеховський,69), Супряга.
Агробізнес: Одольський, Скакун (Шевчук,74), Полторацький (Юхимович,69), Кухарук, Гагун, Пліс (М.Когут,79), Думанюк, Слотюк, Семенець (кап.), Курило, Груша (Темнюк,57).
Попередження: Сніжко (16), Кравченко (90), Лопирьонок (90+6)
.

9 червня 2018 22:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18