Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Динамо» U16 победило «Тоттенхэм» и сыграет в финале LFF Independence Cup 2019

У півфінальному матчі міжнародного турніру LFF Independence Cup 2019 «Динамо» U16 помірялося силами із англійським «Тоттенхемом», який здобув чотири очки, як і другий склад збірної Латвії U16, але за додатковими параметрами посів друге місце у групі «В».

Матч проходив на стадіоні у Ієцаві, де українці грали у перший день змагань, та куди вирушили після обіду.

Перший удар по воротах у матчі запаисли до свого активу динамівці, які розпочали гру досить активно. Згодом Горбач заробив небезпечний штрафний удар метрах в 25-ти від воріт, Мельниченко пробив у лівий кут – воротар англійців на місці. Ще через хвилину Єременко був близький до того, аби послати м’яч у сітку, але після його удару м’яч рикошетом від когось із номінальних гостей вилетів на кутовий. Ще на ударну позицію виходив Горбач, та його удар із меж штрафного майданчика воротар перевів на кутовий. Словом, як видно, наша команда серйозно взялася за гру, перевага киян була очевидною та відчутною. Забитий м’яч був справою часу, і він не змусив на себе довго чекати: Горбач отримав хороший пас у центрі штрафного майданчика, добре розпорядився м’ячем та спрямував його повз воротаря, вивівши свою команду уперед.

Суперник намагався відповідати, заробляючи стандарти, але наші захисники Волковицький, Філатов та інші надійно діяли при подачах з корнерів та вигравали верхову боротьбу. Було помітно, що англійці грали жорстко, нервували та були змушені порушувати правила проти наших футболістів і у результаті заробляли попередження. У той же час вони намагалися діяти технічно, ішли в обіграш, але не завжди вдало. Наприкінці тайму «Тоттенхем» на певний час перемістив гру на чужу половину поля, але із загрозами після подач з флангів та кутових справлявся Кочерга, який вдало діяв на виходах.

На початку другої половини зустрічі команди обмінялися моментами, надлі гостріші випади вдвалися гостям. Одного разу киян навіть врятувала стійка, прийнявши на себе удар із меж штрафного майданчика. А через хвилину після удару гравця «Тоттенхема» м’яч просвистів усього в кількох сантиметрах над поперечиною! І тут спрацювало відоме футбольне правило, згідно якого наша команда подвоїла свою перевагу: наші гравці провели чудову атаку, у завершальній стадії якої Горбач з правого флангу виконав чудову передачу до штрафного майданчика, де Слесар головою переправив м’яч у сітку. А згодом господарі ледь не відзначилися втретє: з ударом Горбача впорався воротар, а добивання Бенедюка вийшло зовім трохи неточним.

На 48-й хвилині «Тоттенхем» ще більше ускладнив собі завдання досягти сприятливого результату, коли за фол останньої надії проти Горбача було вилучено одного з їхніх гравців. А Ганжола зі штрафного влучив у стінку. Згодом той же Ганжола записав на свій рахунок ще одну спробу – трохи вище воріт.

У час, що залишився до фінального свистка, англійці намагалися тиснути та застосовувати пресинг, але нагоди забити ще мала саме наша команда. Втім, рахунок більше не змінювався – українці довели гру до логічного завершення. Таким чином, «Динамо» U16 зіграє у фіналі, який відбудеться у неділю о 10.30.

«LFF Independence Cup 2019».Півфінал
10.08.2019. Iecava. Iecavas Novada Stadions.
«
Динамо» – «Тоттенхем» (Англія) – 2:0 (1:0)
«Динамо»: 12. Кочерга, 16. Канаєв, 4. Філатов, 3. Волковицький, 2. Єременко, 8. Бенедюк, 9. Ганжола, 18. Мельниченко, 7. Слесар, 5. Царенко (к), 11. Горбач.
Голи: Горбач (13), Слесар (37).
Вилучений: гравець «Тоттенхема» (48).

10 серпня 2019 19:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00