Сьогодні 27 квітня 2024 р.

U-19. Динамо – Чорноморець 4:0. Звіт

У п’ятницю, 1-го березня, в рамках 19-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» зустрілося із одеським «Чорноморцем». Цей матч був домашнім для столичної команди і проходив у манежі заміської клубної бази «біло-синіх» у Кончі-Заспі. Зазначимо, що у попередніх турах динамівці набрали 42 очки і посідали друге місце у турнірній таблиці. А «Чорноморець» з 15 очками перебував на 14-й сходинці.

Поєдинок розпочався дуже активно, перш за все, завдяки діям динамівців. Вони одразу перемістили гру на половину поля суперника та провели кілька небезпечних атак. Одна з них ледь не стала результативною – після дальнього удару воротар Пірожок у карколомному стрибку перевів м’яч з-під поперечини на кутовий.

«Чорноморець» більше захищався та діяв на контратаках, але динамівські захисники зупиняли спроби суперника наблизитися до воріт ще на підступах до штрафного майданчика. Стандартні положення, зокрема, кутові теж не приносили одеситам плодів, адже верхову боротьбу у штрафному майданчику вигравали захисники господарів.

Близьким для взяття воріт був Маткевич, який завдавав удару низом приблизно з лінії штрафного майданчика, але м’яч на кілька сантиметрів розминувся із дальньою стійкою. Ще з одним ударом киян зумів впоратися воротар. Але наполегливість динамівців була винагороджена, коли гості у своєму штрафному майданчику збили Пономаренка, що саме проривався до воріт після паса Осипенка. Справедливий пенальті виконав сам Матвій та свою нагоду не змарнував: воротар стрибнув у кут, а нападник пробив по центру – 1:0.

На завершення тайму одесити виконали достатньо небезпечний кутовий, але після рикошету ніхто з гравців гостей не зміг замкнути дальню стійку.

Другий тайм теж розпочався з атак динамівців, і якщо перший удар виявився зовсім трохи неточним, то з другої спроби господарі подвоїли рахунок: після атаки лівим флангом за участі Маткевича та Котухи, м’яч отримав Гусєв та вивів на ударну позицію Кремчаніна, який з центра штрафного майданчика влучним ударом вразив ворота – 2:0.

Надалі гра продовжувала проходити під диктовку киян, одесити могли розраховувати лише на дальні неточні удари та флангові навіси до штрафного майданчика, з якими вчасно справлялися наші захисники. Добре проривався до штрафного майданчика Гусєв та справа прострілював на дальню стійку, але замкнути її ніхто з партнерів не зміг. А у наступному епізоді вже голкіперу «Чорноморця» довелося виручати свою команду, вибиваючи м’яч на кутовий.

У середині тайму динамівці притиснули суперника до його воріт та виконали кілька поспіль навісів від кутової позначки, але гості відбилися. Останні хвилини поєдинку динамівці провели в атаках та забили ще двічі: До великого рахунок довів Білий, який, перебуваючи трохи лівіше від центра, пробив майже з лінії штрафного майданчика у дальні й кут – 3:0. А незабаром Осипенко завдав удару з-за меж штрафного майданчика, і м’яч у ворота підправив Гусєв.

Нагадаємо, свій наступний матч у юнацькій першості України «Динамо» U-19 проведе у середу, 6-го березня, на виїзді проти «Вереса» (Рівне).

Чемпіонат U-19, 19-й тур

ДИНАМО – ЧОРНОМОРЕЦЬ – 4:0
Голи: Пономаренко (35, з пенальті), Кремчанін (49), Білий (84), Гусєв (88).
Динамо: 1. Гудименко (71. Суркіс, 87), 20. Гусєв, 5. Сизонюк, 4. Захарченко, 6. Котуха (15. Дикий, 87), 14. Іщенко, 22. Осипенко, 8. Білий, 7. Кремчанін (17. Калин, 87), 10. Маткевич (к) (16. Янчишин, 68), 11. Пономаренко (9. Лобко, 68).
Чорноморець: 1. Пірожок, 2. Дебелко, 3. Граждан, 5. Марков, 11. Гопкало, 71. Мельник (к), 20. Драч (14. Вєнік, 62), 22. Божек (9. Щекотилін, 62), 21. Бакаляров (13. Каптенко, 76), 7. Пшеничнюк (16. Чебоненко, 85), 23. Ситников (19. Пилипенко, 46).


1 березня 2024 15:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Першість U19, 26-й тур. Дніпро-1 – Динамо. Повний матч

 

26 квітня 2024 11:00

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54