Сьогодні 19 травня 2024 р.

Нещерет: «Те, що відбувається в Україні – це катастрофа. Думки зовсім не про футбол»

Голкіпер «Динамо» U-19 Руслан Нещерет висловився про виліт команди з Юнацької ліги УЄФА, а також поділився переживаннями за Україну.

«Я вважаю, що ми виступили добре цього сезону. І групу пройшли добре, і почали євровесну досить непогано, обігравши «Депортіво» по пенальті. Мені здається, якби не початок війни, ми, можливо, зіграли б краще.

Через війну емоційний стан не на найвищому рівні, тому що ти не можеш абстрагуватися від того, що відбувається у тебе в країні. Постійно дивишся новини, щодня помирають мирні люди, які хотіли просто жити. Жити у вільній країні, розмовляти будь-якою мовою. Тут ніхто нікого не утискує – ані росіян, ані українців.

Я вважаю це справжнісінькою катастрофою. Це геноцид українського народу. Те, що робить Росія, це неприпустимо у 21 столітті. І так, думки зовсім не про футбол. Ти не можеш не думати про те, що відбувається у тебе в країні, про свою сім'ю, яка там залишилася. Ти завжди з ними на зв'язку, з батьком, який знаходиться в Києві – він військовий. Дуже важко у цей час», – сказав Нещерет у коментарі «Футбол NEWS».

8 квітня 2022 14:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Велике інтерв'ю голкіпера Динамо U-19 В'ячеслава Суркіса

 

18 травня 2024 15:08

Першість U-19, 29-й тур. Динамо – Кривбас 6:1. Повний матч

 

18 травня 2024 09:00

Першість U-19, 28-й тур. Шахтар – Динамо. Огляд матчу

 

10 травня 2024 14:10