Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Збірна України: мінус Малиновський…

Згідно з отриманими вранці результатами ПЛР-тестування, проведеного в розташуванні синьо-жовтих учора ввечері, позитивними виявилися чотири тести – гравців Руслана Маліновського, Сергія Кривцова, Жуніора Мораеса та тренера з фізпідготовки Івана Баштового. Як і раніше інфіковані Макаренко, Соболь та Різник, згадані особи  перебувають на самоізоляції у своєму готельному номері.

Вирішується питання щодо їхнього повернення додому.

Що стосується трьох представників «Шахтаря» – Кривцова, Мораеса та Баштового, – ситуація уточнюється з огляду на те, що всі троє зовсім недавно перехворіли на коронавірус, й у них в організмі є антитіла, які фактично унеможливлюють повторне захворювання в даний момент.

УЄФА зважає на цей факт і допускає Кривцова й Мораеса до гри, однак місцева влада забороняє участь гравців у командних подіях.

Очікуючи на остаточне рішення, збірна України виїхала на ранкове тренування, яке розпочалося об 11.00 за європейським часом на полі стадіону одного з клубів нижчих швейцарських ліг, без Кривцова, Мораеса та Маліновського. Питання можливої участі Кривцова й Мораеса у грі залишається у площині перемовин УЄФА та місцевої влади кантону Люцерн.

Півгодини тому почалася матчева нарада – УЕФА сподівається що матч відбудеться. Усе залежить від рішення місцевої влади.

17 листопада 2020 12:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39