Сьогодні 29 березня 2024 р.

Пригоди італійців та перші тренування збірної

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Перший день збору національної команди завершили тренування в залі та на полі, а також відновлювальні процедури.





Хлопці з’їжджаються
День заїзду у збірній – завжди особливий. Хлопці поступово збираються в розташуванні команди, що пов’язано із прибуттям їхніх авіарейсів. І якщо більшість гравців, клуби яких базуються в Києві або які встигли прибути до столиці до ранкового вильоту на Харків, увійшли до затишних апартаментів готелю Superior & Golf Resort ще до обіду, то іншим довелося витратити на мандрівку ледь не весь день.

Пригоди італійців на авіамаршрутах
Скажімо, італійцям Руслану Маліновському та Євгену Шахову, який після гри свого «Лечче» з «Аталантою» Руслана заночував у помешканні земляка, аби вилетіти з Бергамо, довелося прокидатися о третій ночі. Зрештою їхній рейс запізнився, і хлопці змушені були діставатися Харкова потягом. І хоч це й швидкий «Інтерсіті», подорож таки затягнулася. Ні, залізниця не підвела – усе за графіком, але ж, як не крути, потяг – не літак. Відтак Руслан та Євген, пропустивши фітнес-тренування, одразу ж вирушили на відновлювальні процедури, після чого на них чекала вечеря в колі давніх друзів із національної команди.

undefined

undefined



Трохи раніше за цю парочку до готелю приїхали вчорашні опоненти – бельгійці Едуард Соболь та Ігор Пластун. У цих футболістів таких пригод не було, просто рейс із Брюсселя через Варшаву був призначений не на ранковий час. І, нарешті, двоє гравців, які завершують процес прибуття викликаних виконавців, Олександр Зінченко та Роман Яремчук, прилетіли до Харкова о 20.20.

Фітнес-тренування для всіх та біг для квартету
Поки згадані легіонери діставалися місця призначення, більшість збірників проводила вечірнє фітнес-заняття під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового. Фахівець запропонував гравцям комплекс вправ для профілактики травматизму, відновлення м’язів після нещодавніх фізичних навантажень в іграх за клуби і стабілізації м'язів кору.

undefined

undefined



Хлопці займалися з бажанням і знанням справи, а пропотівши, вирушили до сауни та басейну – усі, крім четвірки, яка вчора не була задіяна в матчах на клубному рівні. Буяльський, Коваленко, Болбат та Матвієнко провели бігову роботу на газоні «Сонячного», який цього вечора відповідав своїй назві лише завдяки штучному освітленню. Дощова погода повертає до реалій осені, хоча ця обставина зовсім не позначається на відмінному дренажі поля. Згадана четвірка отримала кардіонавантаження, що допоможе привести гравців до єдиного функціонального знаменника з рештою колективу.

Спільна вечеря наприкінці дня заїзду, під час якої до збірної приєднаються Зінченко з Яремчуком, – це символ того, що національна команда зібралася й відзавтра розпочне підготовку до двох вирішальних матчів відбірної кампанії Євро-2020 одним дружнім гуртом. Саме завтра синьо-жовті очікують на зустріч зі своїми відданими фанами під час відкритого тренування на стадіоні «Металіст». А перед ним головний тренер команди Андрій Шевченко зустрінеться з мас-медіа у форматі прес-конференції.

undefined

undefined

7 жовтня 2019 21:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39