Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Ситуация осложняется с каждым днем»: легионеры «Карпат» о коронавирусе на родине

Пандемія коронавірусу, яка сколихнула майже увесь світ, завдала клопотів усім можливим сферам життєдіяльності. Не залишився осторонь і футбольний світ. Практично всі європейські чемпіонати взяли вимушену паузу, не кажучи вже про чемпіонат Європи-2020, який відбудеться наступного року. Якщо значна частина представників багатьох професій можуть працювати дистанційно чи робити невеликі перерви у роботі, то для спортсменів такі перебої вкрай небажані.

Перебуває вдома і лише зрідка виходить в супермаркет захисник «Карпат» Тім Халл. «Зранку готую собі їжу, потім працюю над фізичною формою і виконую вправи, – розповідає гравець. – Також «підсів» на фільми та серіали. Зараз на Netflix дивлюся серіал «Чорний список». А ще постійно контактую з рідними. В Люксембурзі дуже складна ситуація – у двох сотень людей діагностовано коронавірус. Вірю, що ми здолаємо всі труднощі».

Підтверджує проблеми на Батьківщині й оборонець «левів» Марвін Мартінс: «З кожним днем в Люксембурзі ситуація ускладнюється. У нас не настільки велика кількість населення, однак випадків зараження дуже багато. Уряд вживатиме радикальні заходи. Щодо мене, то я майже постійно перебуваю у квартирі – це досить складно. Тішить те, що моїм сусідом є Тім Халл і ми чимало часу проводимо разом», – каже Марвін. На даний момент футболіст травмований, тому уникає навантажень. «Здебільшого переглядаю фільми та граю в онлайн-ігри з моїм товаришем з Люксембургу», – додає карпатівець.

За словами ще одного захисника львів’ян Андро Гіоргадзе в його рідній Грузії ситуація також складна. «У нас працюють тільки супермаркети та аптеки, люди стривожені. Я перебуваю у Львові і практично не виходжу з дому – їжджу лише на карпатівську базу. В основному, дивимося з дружиною фільми та серіали».

20 березня 2020 14:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня повномасштабної війни

 

19 квітня 2024 23:27

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34