Сьогодні 11 травня 2024 р.

«Рух» готується до «Динамо»

Після минулотижневого тренувального циклу, який завершився двома контрольними спарингами проти рівненського «Вереса» (2:1) та чернівецької «Буковини» (2:0), підопічні Івана Федика розпочали підготовку до матчу 6-го туру УПЛ із київським «Динамо».

Іван Федик, головний тренер ФК «Рух»: «Минулого тижня команда була під навантаженнями. Ми провели дві товариські гри. Для нас це були дуже інформативні поєдинки. Цей тренувальний тиждень ми присвячуємо підготовці до гри з київським «Динамо». Наполегливо працюємо й налаштовуємося на дуже важке протистояння. Будемо намагатися грати у свій футбол, але, звісно, вивчаємо стиль гри суперника. З приходом Мірчі Луческу гра киян дещо змінилася. З’явилося дуже багато молодих футболістів, які демонструють силовий футбол. Також в розпорядженні наставника «Динамо» є швидкісні та досвідчені гравці, тому нам буде дуже важко грати проти них. Дуже важливо, щоб гра була з вболівальниками, адже їхня підтримка є надзвичайно важливим фактором для нас. Ніхто не знає, як складеться гра».

На тренуванні «жовто-чорні» працювали переважно з м’ячам. Після розминки «рухівці» грали у квадрати та через ігрові вправи налагоджували взаємозв’язки.

Валерій Федорчук, гравець ФК «Рух»: «Вважаю, що дивувати нашого суперника нам не потрібно. Ми повинні вийти на поле та грати із самовіддачею. Також ми маємо додавати у якості гри. Зрозуміло, що «Динамо» – це хороший суперник. Проти них важко грати. Все ж поєдинок із «Шахтарем» продемонстрував, що ми можемо забирати залікові пункти в класних команд. Готуємося до гри в звичному режимі. Думаємо про те, щоб гідно виступити проти «Динамо» та здобути очки. Якщо проаналізувати мою кар’єру, то зараз кожен матч є особливим для мене. Я не вперше гратиму проти своєї колишньої команди. Я професійно ставлюся до своєї справи і мені немає значення, проти кого я граю. Просто потрібно якісно виконувати свою роботу. Після матчів за збірну «динамівці» точно не будуть втомленими. Вони будуть в тонусі».

Не помічники в матчі проти столичного гранду Вадим Парамонов та Іван Калюжний. Захисник не зіграє проти «Динамо» через дискваліфікацію, а хавбек пропустить матч у зв’язку з орендним договорем із київським клубом.

Юрій Климчук, гравець ФК «Рух»: «Ми дуже чекаємо на гру з «Динамо» тому, що проти такої команди прагне зіграти кожен футболіст. Хотілося б проявити себе з найкращого боку. Готуємося на повну. Налаштовуємо себе на хорошу гру. Сподіваємося, у нас все вийде. Ми будемо грати у свою гру та постараємося не дати «динамівцям» проявити свої найкращі якості. Для нас це найголовніше завдання. В «Динамо» зазвичай грають найкращі футболісти з України та із-за  кордону. У них на кожній позиції хороший гравець. Виділити загалом можу всю команду. В «Динамо» – дуже хороший голкіпер Георгій Бущан, але, як-то кажуть, кожен воротар пропускає голи. Подивлюся кілька відео з його сейвами. Постараємося пробити його».

Матч «Рух» – «Динамо» відбудеться у суботу, 17-го жовтня, на «Арені Львів». Стартовий свисток арбітра пролунає о 17:00.

15 жовтня 2020 20:21







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Напередодні Класичного. Памʼятні голи Динамо у ворота Шахтаря

 

10 травня 2024 13:40

Україна, матч 15-го туру. Колос – Зоря. Огляд

 

09 травня 2024 19:00

Україна, 27-й тур. Верес – Минай. Огляд матчу

 

06 травня 2024 21:00