Сьогодні 28 квітня 2024 р.

ТМ. Колос – Кремінь (Д2) 0:1

У суботу, 22 липня, «Колос» закриває цей тренувальний тиждень двома контрольними поєдинками. У першій грі ковалівці зіграли проти команди Першої ліги «Кремінь» Кременчук. Матч проходив під дощем, але поле у Калинівці було пристойної якості.

На 14-ій хвилині «Колос» мав шанс забити, коли Антон Салабай головою розстрілював ворота гостей. Проте м’яч влучив у захисника і полетів на кутовий.

За десять хвилин момент був вже у кременчуцької команди, але ковалівців врятував Іван Пахолюк, який здійснив відчайдушний сейв після удару впритул з двох метрів. Кремінь зміг таки нам забити вже на початку другого тайму завдяки красивому ударові зі штрафного прямо в «дев'ятку».

Ковалівці після цього активізувалися і мали велику перевагу. На 70-ій хвилині два забійні моменти було у Антона Салабая – спочатку форвард «Колоса» влучив з кількох метрів в поперечину, а згодом пробив повз ворота суперників. Пізніше хороший удар від Велетня захисник «Кремня» перевів на кутовий, а після корнера голкіпер гостей врятував свою команду, коли головою пробивав Криворучко (Гусолу не дозволив зіграти на добиванні захисник).

На 80-й хвилині Велетень пробивав головою після подачі з правого флангу, і знову невлучно.

На останніх хвилинах ковалівці влаштували справжній штурм, проте «Кремінь» вистояв. Тож за такої великої переваги «Колосу» відігратися так і не вдалося 0:1. Другий сьогоднішній контрольний матч буде зіграно о 17:00 проти житомирського «Полісся».

22 липня 2023 16:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 26-й тур. Рух – Верес. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 21:47

Україна, 26-й тур. Дніпро-1 – Динамо. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 19:19

Україна, 26-й тур. ЛНЗ – Шахтар. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 19:13