Сьогодні 11 травня 2024 р.

Кривенцов: «Налаштовуємося на серйозний бій»

Напередодні поєдинку шістнадцятого туру Прем'єр-ліги, головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов розповів про підготовку команди до поєдинку проти «Руху».

– Після матчу проти «Вереса» «Металіст 1925» залишився у Луцьку, як там відбувалася підготовка команди?
– Ми тренувалися в одноразовому режимі, мали хороші умови для підготовки. Команда націлена. Ми чудово розуміємо, що і нам, і «Руху» потрібні очки. Тому можемо припустити, що буде серйозне протистояння.

– Проблемне питання команди у першій частині сезону – це здоров'я гравців. Декілька з них відновилися ще напередодні «Вересу». Дерек, Пономар, Жичиков, Дмитренко травмовані давно і ще далекі від повернення. Але, хоча б, за період у Луцьку нових травм чи хвороб не додалося?
– Ви знаєте, що з «Вересом» не грали два наших основних гравці групи атаки – це Батюшин, якого прооперували та Андрій Ременюк, який відбував дискваліфікацію. Плюс у нас є гостра проблема з захисниками, ми так і не закрили позицію правого захисника. До того ж нам дуже не вистачає Євгена Ткачука. Він вже почав тренуватися. Навіть зіграв напередодні один тайм у складі юнацької команди. Ймовірно, він залишиться у нас на заміні на гру проти «Руху». Я вже не беру зараз до уваги тих, хто довго в нас лікується. А так, начебто, всі решта в строю.

– Порівняно з матчем першого туру в «Руху» інший головний тренер, інша гра команди. Що ви можете сказати про суперника?
– Абсолютно правильно. Не можна порівнювати ту, першу, гру та матч, який відбудеться завтра. Бо різні бачення футболу у тренерів «Руху». Львівська команда найчастіше віддає ініціативу супернику та намагається на швидких контратаках, маючи в наявності швидку групу атаки, загрожувати воротам своїх суперників. Нам, свою чергу, потрібно зіграти уважно. І, звісно, стандартні положення – це також те, над чим ми попрацювали при підготовці до «Руху». Це кутові і біля наших воріт, і біля воріт суперника. Тож, налаштовуємося на серйозний бій.

28 листопада 2021 10:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Напередодні Класичного. Памʼятні голи Динамо у ворота Шахтаря

 

10 травня 2024 13:40

Україна, матч 15-го туру. Колос – Зоря. Огляд

 

09 травня 2024 19:00

Україна, 27-й тур. Верес – Минай. Огляд матчу

 

06 травня 2024 21:00