Сьогодні 28 квітня 2024 р.

Україна, 11-й тур. Верес – Рух. Анонс матчу

«Рух» продовжує боротьбу за єврокубки та намагається втриматися за місце в першій п’ятірці. При цьому «Верес» вже відверто здав позиції та, здається, навіть не старається боротися. І такий низький настрій анітрохи не мотивує на збереження прописки.



«Верес» (Рівне) – «Рух» (Львів)
22 жовтня, початок матчу – о 13:00
Рівне. Стадіон «Авангард»
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)

Трансляція – YouTube

«Верес»
«Вовки» наразі посідають передостанню сходинку, що означає втрату прописки на наступний сезон. Виступ «Вереса» можна назвати квінтесенцією зневіри та безпорадності: підопічні Лавриненка не перемагають у чотирьох іграх поспіль, а голів уболівальники рівнян не бачили впродовж 326-ти хвилин. Тому особливих сподівань на матч із “Рухом” вони не мають.

Однак сам Лавриненко має іншу думку щодо успіхів свого клубу:

«Звісно, головним мірилом будь-якої роботи завжди був, є і буде, перш за все, результат. Це абсолютно природна річ, до якої ми йдемо. Дійсно, станом на цей момент результат міг би бути кращим. Переконаний, що у кількох матчах поточного сезону ми точно не добрали свої очки. Водночас не варто забувати, що будь-якому результату передує чималий шматок роботи, а це вже процес.

Згадайте минулий сезон — «Кривбас» Вернидуба йшов останнім, «Чорноморець» Григорчука не міг знайти свою гру. Зараз це вже зовсім інші команди, які вирішують зовсім інші завдання. Мені зрозуміла реакція вболівальників, але й уболівальники повинні розуміти, що команда не будується за тиждень або місяць. Це комплексний процес, що вимагає щоденної роботи і тренерського штабу, і футболістів».

З приємних новин: до матчу готуються Дахновський і Кльоц, які відновилися після травми. Останній узагалі може дебютувати в цьому сезоні. З додаткового підсилення для «Вереса» можна також згадати Гайдучика та Світюху.

Орієнтовний склад «Вереса»: Паст, Вовченко, Курко, М. Шестаков, Яго, Кучеров, Балан, Гакман, В. Шарай, Кухарук, Шевченко

«Рух»
Львів’яни вирішили заповнити міжнародну паузу товариським поєдинком із “Шахтарем”, який програли 0:2. Однак одразу декількох гравців основи було викликано до національних збірних. Так, Віталій Роман та Ілля Квасниця зіграли за молодіжку, де останній докладався до перемог над однолітками з Люксембургу та Англії. А півзахисник Плюман виступив за збірну Гваделупи в Лізі Націй КОНКАКАФ. Саме він зробив дубль у ворота Сент-Люсії та гарантував перше місце в групі дивізіону В.

Віталій Пономарьов вважає, що команда готова до матчу в Рівному:

«Зараз команда багато працює над позиційними атаками, адже це один з найважчих ігрових аспектів. У нас не завжди добре вдавався цей елемент, зокрема, ми втратили очки з «Минаєм», бо створили багато моментів, але не реалізували їх.

Я не думаю, що «Верес» у себе вдома гратиме другим номером. Ймовірно, вони гратимуть в активний футбол і це буде непростий для нас матч проти серйозного суперника. Зараз ми розбираємо їхню гру, а також свої попередні матчі».

Сам «Рух» доволі безкомпромісно та продуктивно грає на виїзді. В останніх чотирьох іграх львів’яни перемагали тричі та забили загалом 8 голів. Хтозна, можливо, команді вдасться продовжити серію без нічийних результатів у 40-му гостьовому матчі в УПЛ.

Орієнтовний склад «Руху»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Плюман, Едсон, Теслюк, Соломон, Климчук

Статистика особистих зустрічей
Ці команди зустрічалися 5 разів у рамках офіційних матчів. 2 матчі закінчувалися перемогою “Руху”, а 3 матчі було зіграно внічию.

Всього зіграно 5 матчів: +0=3-2 м’ячі 5-7
На полі «Вересу» – 3 матчі: +0=2-1 м’ячі 4-5

В УПЛ зіграно 4 матчі: +0=3-1 м’ячі 4-5
На полі «Вересу» – 2 матчі: +0=2-0 м’ячі 3-3

Останній матч на полі «Вересу» – 30.09.2022. 5-й тур чемпіонату України-2022/2023
ВЕРЕС – РУХ – 2:2
Голи:
1:0 – Дахновський (9), 1:1 – Таллес (26), 2:1 – Кльоц (31), 2:2 – Дідик (53).

Цікаві факти та можливі події
– 40-й гостьовий матч «Руху» в УПЛ.
– «Верес» не забиває голів в УПЛ впродовж 326-ти хвилин.
– Безвиграшний серіал «Вересу» триває в чемпіонаті 4 гри: по 2 нічиї та поразки.
– Гольова клубна рекордна гостьова серія «Руху» триває в УПЛ 4 гри – 8 голів.
– Безнічийна виїзна серія «Руху» триває в УПЛ 4 гри (3 перемоги та поразка) і до повторення клубного рекорду ще одна гра.
– 10-й в УПЛ матч «Вереса» при Сергію Лавриненку.

За матеріалами ua-football.com та upl.ua

22 жовтня 2023 10:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 26-й тур. Рух – Верес. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 21:47

Україна, 26-й тур. Дніпро-1 – Динамо. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 19:19

Україна, 26-й тур. ЛНЗ – Шахтар. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 19:13