Сьогодні 28 квітня 2024 р.

Лавриненко: «Поки що ніяких розривів контрактів не підписував»

Сергій Лавриненко прокоментував своє звільнення з «Вереса».

– Треба це все переварити, як кажуть, але ще два дні тому, після гри з «Шахтарем», я планував з президентом збори. Дійсно, для мене це трохи несподівана ситуація.

Я поки що ніяких розривів контрактів не підписував, і, наскільки я розумію, це більше емоційне рішення, тому що навряд чи в моєму контракті є пункт про одностороннє розірвання контракту.

– З вами ще ніхто не обговорював це рішення?
– Протягом усього сезону були натяки на це. Навіть після першого туру вже були розмови про те, що їм щось не подобалося – то гра, то ще щось. Такі натяки були протягом усього сезону, створювалася така атмосфера нехороша...

Але я справлявся з цією атмосферою і сподівався, що під кінець року ми все вирівняли. Якби ми провели хорошу селекцію, якою вона повинна була бути, то, швидше за все, був би інший результат. А так – ми не проводили селекцію, а латали дірки. Вважаю, від цього й такий результат.

Можна звільнити всіх тренерів, але якщо не буде інструменту (а інструмент для нас – це футболісти), то неможливо досягти успіху. Тим паче, що зараз конкуренція серед клубів набагато зросла.

– Які будуть ваші подальші кроки? Чи будете наполягати на виплаті грошей за розрив контракту?
– Якісь розмови потрібно вести, але якщо я зараз знаходжуся в Кропивницькому, а наглядова рада була у Рівному, де у мене залишилися всі речі, я готувався до зборів. Я не забирав звідти нічого – всі валізи залишилися в Рівному.

Звісно, потрібно буде їхати та вирішувати питання в юридичній площині – як розірвати контракт, як отримати трудову книгу. Там же не може одночасно числитися і я, і новий тренер. Звісно, треба їхати та розмовляти. Думаю, що це розмова найближчих днів – завтра-післязавтра, не знаю, але потрібно це зробити, – сказав Лавриненко.

Сергій Лавриненко очолив червоно-чорних 16-го червня цього року. Під його керівництвом «Верес» у нинішньому сезоні провів 18 офіційних матчів (16 в УПЛ і 2 у Кубку України). Новим головним тренером рівненський клуб вже призначив коуча молодіжної команди Олега Шандрука.

12 грудня 2023 18:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 26-й тур. Рух – Верес. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 21:47

Україна, 26-й тур. Дніпро-1 – Динамо. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 19:19

Україна, 26-й тур. ЛНЗ – Шахтар. Огляд матчу

 

27 квітня 2024 19:13