Сьогодні 29 березня 2024 р.

Огіря: «Якщо будемо грати злагоджено та дисципліновано, то ніякий суперник не створить для нас проблем»

Півзахисник «Десни» Владислав Огіря – про найближчого суперника, плани на фініш першого етапу чемпіонату та здоров’я.

– Який зараз стан Вашого здоров’я та чи готові грати?
– Грати ще, напевно, не готовий. Відновлююся, працюю індивідуально. Думаю, найближчим часом вже зможу повернутися на поле.

– У середу «Десна» буде грати проти Вашого колишнього клубу – донецького «Олімпіка». Ця команда у минулому турі втратила шанси на потрапляння у першу шістку. На Ваш погляд, це плюс для «Десни»?
– Складно сказати. Весняний футбол, починаючи з лютого – найважчий період. Поля не готові, багато боротьби, в ось комбінаційній грі мало – шанси у всіх рівні…

Те, що «Олімпік» не потрапив у першу шістку, думаю, в першу чергу, мінус для них. Проте в донеччан ще буде можливість зайняти 7-8 місця та поборотися за путівку у Лігу Європи. Тож стимул в них є…

– Проти «Десни» може зіграти Максим Дегтярьов, який ще восени забивав за наш клуб. Чи знаєте як його нейтралізувати?
– В принципі, наша команда діє за власним сценарієм. Якщо ми будемо грати злагоджено та дисципліновано, то ніякий суперник не створить для нас проблем.

– Зараз «Десна» на 3 очки відстає від «Динамо», яке займає 3 сходинку. Наскільки для команди важливо закінчити перший етап чемпіонату у трійці лідерів?
– Ми рухаємося від матчу до матчу. Тому на цьому етапі перед нами стоїть одне завдання – перемогти «Олімпік». Ні про що інше поки що не думаємо. Перш за все, перемога – це те, задля чого усі футболісти виходять на футбольне поле. Тому, думаю, ми віддамо максимум зусиль, щоб досягти бажаного результату. Сподіваюся, що все складеться вдало.

3 березня 2020 17:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46