Сьогодні 28 березня 2024 р.

Фабрі – головний тренер «Карпат»

Новим головним тренером «зелено-білих» став досвідчений 63-річний іспанський фахівець Фабрісіано Гонсалес. Раніше Фабрі очолював низку іспанських клубів, також працював у Португалії, Греції та Болівії. Контракт з тренером підписано на два з половиною роки.

ФАБРІСІАНО ГОНСАЛЕС (ФАБРІ) FABRICIANO GONZÁLEZ PENELAS (FABRI)

• Народився 25 квітня 1955 року в Сан Педро де Санта Комба (Іспанія).

• Виступав на позиції правого захисника у рідних галісійських клубах: «Хостелерія», «Луго», «Вівейро», «Вілальбес», «Санта Комба».

• Тренерську діяльність розпочав у середині 80-их. На Батьківщині працював з «Луго», «Мерідою», «Логроньєсом», «Ельче», «Мурсією», «Алавесом», «Альмерією», «Расінгом», «Гранадою», яку вивів до Прімери вперше за 35 років. Також тренував кілька португальських клубів.

• У 2013-му очолив грецький «Панатінаїкос». Крім того, був головним тренером болівійського «Петролеро». Останній клуб – іспанська «Лорка», де працював до червня 2018-го.

Новий головний тренер «зелено-білих» також сформував штаб своїх асистентів. Помічником-аналітиком нового коуча стане Пабло Вільяр Феррейро, який відомий за роботою в «Бетісі» та «Уесці». Тренерську діяльність він розпочав дуже рано – у 26 років.

Старшим помічником Фабрі стане Олександр Чижевський, який до цього очолював молодіжну команду «Карпат». Продовжить роботу із голкіперами Богдан Стронціцький. А функції тренера із фізичної підготовки виконуватиме Павло Сіренко, який останнім часом працював із клубними юніорами та дублерами.

Нагадаємо, що у понеділок та вівторок команда пройде поглиблений медогляд. Після цього «зелено-білі» проведуть кілька тренувань у Львові, а вже в неділю вирушать на перші збори до Туреччини.

13 січня 2019 19:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07