Сьогодні 19 травня 2024 р.

Перша ліга, другий етап. 2-й тур. Лідер йде у відрив

«Футбольний клуб»

«Карпати» знову здобули мінімальну перемогу, «Лівий берег» розгромив «Агробізнес», а ось «Інгулець» пробуксував. Тепер команда з Петрового відстає від лідируючих «Карпат» на 5 очок і на 4 випереджає «Лівий Берег». А прямих путівок до УПЛ лише дві...

«Карпати» підходили до протистояння із «Вікторією» у якості лідера групи Чемпіонська. У домашньому матчі підопічні Мирона Маркевича вже у дебюті протистояння підтвердили свій статус фаворитів. Ян Костенко з-за меж штрафної пробив у ближній кут – 1:0. Надалі хотілося бачити більш яскравий футбол від підопічних Маркевича, але вони грали прагматично. З таким кадровим потенціалом вони мають розривати своїх суперників, але ми цього не бачимо вже другий тур поспіль. У підсумку, поєдинок завершився з мінімальною перевагою господарів, але до гри львів'ян залишається дуже багато питань..

«Лівий берег» в минулому турі в гостях розгромив «Кудрівку-Ниву», а цього разу не залишив жодного шансу «Агробізнесу». Вже за сімнадцять хвилин господарі поля зняли всі питання про переможця. Спочатку на третій хвилині після прострілу Синиці відкрив рахунок Войцеховський, а через чотирнадцять хвилин кияни відзначилися зі стандарту. Астахов подав з кутового, а Якимів головою пробив у кут – 2:0. Другий тайм був формальністю, адже шансів відігратися за такої гри у гостей не було. Якщо господарі захотіли, то вони б могли спокійно довести рахунок до розгромного. Варто віддати належне підопічним Первака, які не грали на утримання рахунку, а намагалися забити ще. В середині другого тайму своїм дебютним голом за киян відзначився Мисик. Мар'ян забив зі штрафного, встановивши остаточних рахунок у зустрічі. Два матчі, вісім забитих м'ячів – вражаючі показники «Лівого берега». Ця команда здатна нав'язати боротьбу дуету лідерів, адже перемога дозволила киянам зменшити відрив від зони прямого попадання в УПЛ.

Дуже непросте випробовування  знову очікувало на «Кудрівку-Ниву», яка приїхала в гості до «Інгульця». Роман Локтіонов не міг розраховувати на Матвєєва та Мамросенка. До того ж, поразка 1:5 у минулому турі не додавала позитивних емоцій.

Очікувалося, що вже у першому таймі господарі зможуть підтвердили свій статус фаворитів протистояння. Проте, петровці знову розчарували своєю грою. З позиційним футболом суттєві проблеми в підопічних Лупашка. Варто віддати належне гостям, які максимально уважно грали у захисті і при першій можливості вибігали в атаку. На гол до перерви суперники не награли.

На початку другого тайму набагато сміливіше почали грати гості, які побачили, що у такого «Інгульця» можна вигравати. Футболісти петровського клуба не знали що робити з м'ячем у заключній третині поля. Підопічні Лупашка прагнуть повернутися до УПЛ, але що їм там робити з такою грою? Багато сумбуру, «стерильного» контролю м'яча і обмаль конструктиву. Наприкінці зустрічі господарі додали в активності, але вирвати перемогу не змогли.

ГРУПА «ЧЕМПІОНСЬКА»

29 березня

МАУРІУПОЛЬ – ПРИКАРПАТТЯ – 1:1
Голи:
Зубков (10) – Швець (16).

КАРПАТИ – ВІКТОРІЯ – 1:0
Гол:
Костенко (6).

ЛІВИЙ БЕРЕГ – АГРОБІЗНЕС – 3:0
Голи:
Войцеховський (3), Якимів (17), Мисик (65).

30 березня

ПОЛТАВА – ЕПІЦЕНТР 0:0

ІНГУЛЕЦЬ – КУДРІВКА-НИВА 0:0

Турнірна таблиця


ГРУПА «ВИБУВАННЯ»

29 березня

ПОДІЛЛЯ – КРЕМІНЬ – 3:1
Голи:
Савчук (27), Боженар (56), Куліш (63) – Глоба (9).

30 березня

ХУСТ – ГІРНИК-СПОРТ – 4:2
Голи: 
Чабан (57, 90), Борисенко (65, 69) – Одог (17), Студенко (53)

НИВА В – ДІНАЗ – 1:4
Голи: 
Волохатий (32)  Сейтхалілов (19), Ткачук (68), Мораренко (72, з пенальті, 90+2, з пенальті)

БУКОВИНА – ЧЕРНІГІВ-ШВСМ 4:0
Голи: 
Кривобороденко (9, автогол), Гончарук (53), Андрейчук (68, 80)

31 березня

МЕТАЛІСТ – МЕТАЛУРГ – 4:1
Голи:
Ісаєнко (12), Дігтяр (61), Рязанцев (63), Луців (90+1, з пенальті) – Костюченко (22).

Турнірна таблиця

Андрій ЗАЙЦЕВ

30 березня 2024 16:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10

Перша ліга, другий етап. 7-й тур. ТОП-5 голів

 

08 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 6-й тур. ТОП-5 голів

 

02 травня 2024 08:00