Сьогодні 21 травня 2024 р.

ТМ. Никополь-НПГУ – Звезда 0:1. Минимум при явном преимуществе

Кіровоградська «Зірка» провела свій черговий матч на зборах в Нікополі. На цей раз суперником були місцеві футболісти – команда «Нікополь-НПГУ», яка виступає в другій лізі вітчизняного футболу.
 
Команда Сергія Лавриненка мала відчутну перевагу протягом першого тайму і створила декілька відмінних моментів для взяття воріт. А у господарів поля можна було відмітити хіба що удар Дениса Сідельника, до речі, кіровоградця, який перебуває в оренді в нікопольській команді.

«Зірка» контролювала перебіг подій на полі, багато володіючи м’ячем та різноманітно атакуючи. Вже на початку матчу міг відзначитися Роман Локітонов, котрий грав на випередження, але пробив повз ворота. Ще через декілька хвилин небезпеку біля воріт Ігоря Гришина організували Куцев з Допілкою, але передачу останнього заблокували захисники. Гол назрівав. Спочатку після дотепної передачі Григорія Баранця п’яткою не реалізував свою нагоду Олексій Чичиков, потім метрів з 20-ти бив Роман Попов, але повз ворота. В середині тайму велику небезпеку для нікопольских захисних редутів створювали… захисники «Зірки». Після підключень Допілки та Кучеренка постійно виникала напруга біля воріт господарів. На 32-й хвилині удар з далекої відстані Олександра Кучеренка на кутовий перевів голкіпер «Нікополя». А ще через п’ять хвилин Кучеренко все-таки забив після розіграшу кутового, але арбітри зафіксували положення «поза грою». За три хвилини до цього моменту відмінну нагоду знову мав Роман Локітонов, який добивав м’яч після удару Григорія Баранця і сейву голкіпера, але м’яч вперто не йшов у ворота.

В другому таймі в «Зірки» на полі з’явилися інші гравці – тренерський штаб дав можливість пограти всім футболістам. І практично вже в першій же атаці реалізував свою нагоду Олександр Деребчинський, який, отримавши передачу, пробив повз голкіпера.

«Зірка» продовжувала атакувати, але такої кількості моментів, як в першому таймі, у неї не було. Варто ще згадати момент у того ж Деребчинського, і можливість реалізувати гольовий епізод у Олексія Збуня. Але в першому випадку удар Олександра відбив голкіпер, а в другому команду ціною пошкодження врятував захисник.

Господарі поля намагалися відіграти єдиний пропущений м’яч. Нікопольскі футболісти застосовували дальні удари, і двічі врятував свою команду Роман Льопка, який вийшов на заміну в другому таймі. Ну а найнебезпечніший момент господарі створили під час навали на останній хвилині гри, коли удар Єгора Кривошея Льопка перевів на кутовий.

Таким чином, «Зірка» продовжує свій останній навчально-тренувальний збір. Команді залишилося провести ще дві гри. 16-го березня команда Сергія Лавриненка проведе свій, мабуть що, найцікавіший спаринг міжсезоння, адже суперником «Зірки» буде луганська «Зоря», яка після перемоги над «Чорноморцем» впевнено крокує до своїх перших бронзових нагород в чемпіонатах України. А наступного дня кіровоградці зіграють в Нікополі проти команди «Россо Неро» з Запоріжжя, яка готується до дебюту в турнірі команд другої ліги.
 
НІКОПОЛЬ-НПГУ – ЗІРКА (Кіровоград) – 0:1
Гол:
Олександр (46).
Нікополь-НПГУ: Гришин, Кузнецов, Сулейман (Лівінський, 46), Кривошей, Лаптєв (Венедиктов, 65), Кузьмін (Гайдаш, 50), Д.Шевченко (Богданов, 65), Шеремет, Сідельник, Ходарченко (Зубко, 65), Потомський.
Зірка
: Поштаренко (Льопка, 46), Ковальов (Маткобожик, 46), Кучеренко (Каваців, 46), Допілка (Фатєєв, 46), Куцев (Бацула, 46), Лупашко (Зубков, 46), Г.Баранець (Акименко, 46), Б.Баранець (Мостовий, 46), Чичиков (Щедрий, 46), Попов (Збунь, 79), Локтіонов (Деребчинський, 46).

15 березня 2016 13:21







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 8-й тур. ТОП-5 голів

 

14 травня 2024 21:10

Перша ліга, другий етап. 7-й тур. ТОП-5 голів

 

08 травня 2024 09:00

Перша ліга, другий етап. 6-й тур. ТОП-5 голів

 

02 травня 2024 08:00