Сьогодні 27 квітня 2024 р.

Стахів: «Навесні «Нива» намагатиметься фінішувати якомога вище у таблиці»

Тренер тернопільської «Ниви» Олександр Стахів підбив підсумки першої частини сезону, а також поділився планами на майбутнє.

– Насамперед хочу подякувати ЗСУ за можливість займатися своєю роботою, – сказав Стахів клубній прес-службі. – Саме завдяки наших захисникам зараз тримається Україна. Вболівальникам бажаю більше позитиву і віри в команду.

Незадовільний результат
– Безумовно, незадоволені виступами команди, адже прагнули завершити осінню частину сезону в топ-5. Не змогли виконати поставлене на сезон завдання. Нам не вистачало Різника, Демчука. Новачкам бракувало досвіду, але їхньою грою залишився задоволений. Сподіваюся, що вони вже навесні гратимуть стабільніше.

Плани на міжсезоння
– На другому етапі цього чемпіонату прагнутимемо посісти якомога вище місце у таблиці. Поки не планували брати участь у зимових турнірах. Готуватися до весняної частини сезону розпочнемо наприкінці січня, адже вже 23 березня стартує друга частина сезону.

Підсилення складу
– Безумовно, нам варто підсилитися якісними футболістами у кожній ланці. Особливо це стосується атаки, адже забили занадто мало. Цю проблему треба вирішувати, щоб досягнути прогресу у результатах.

5 січня 2024 15:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга, другий етап. 5-й тур. ТОП-5 голів

 

25 квітня 2024 12:20

Перша ліга, другий етап. 4-й тур. ТОП-5 голів

 

16 квітня 2024 14:26

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. ТОП-5 голів

 

10 квітня 2024 14:26