Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайличенко: «Ближайшие три игры станут ключевыми»

Захисник «Динамо» Богдан Михайличенко, котрий наразі на правах оренди захищає кольори «Сталі», розповів про підготовку молодіжної команди України до кваліфікаційних матчів Євро-2019 проти Англії та Шотландії.

– Радий побачити всіх хлопців у збірній, друзів з «Динамо», за якими скучив. Ми іноді зустрічаємося, але зараз хоч буде більше часу дізнатися, як у них справи.

Думаю, з Англією у нас вийде хороша гра. Головне – скористатися своїми шансами і здобути очки. Нам потрібно буде чітко виконувати установки тренерського штабу і показати хорошу гру. Впевнений, Олександр Головко детально нам пояснить, як саме ми повинні діяти в матчі проти Англії. Ми тільки-но зібралися, найближчим часом нам озвучать план підготовки. Мабуть, будуть відновлювальні заходи, а потім поступово почнемо працювати.

Напевно, ключовими в боротьбі за вихід із групи стануть наступні три поєдинки. У них нас влаштують лише перемоги і дев'ять завойованих очок. З Англією все-таки граємо вдома, тож однозначно потрібно намагатися перемогти, так само, як і в матчі з Шотландією. Принаймні робити все для цього. Не знаю, чого саме очікувати від Англії, все-таки їхні футболісти грають у Прем'єр-лізі, і всі футбольні якості при них. А ось із Шотландією, майже впевнений, у нас буде домінувати силовий футбол на полі.

Чи стежу за матчами «Динамо»? Звичайно, бачу, багато молодих хлопців з'явилося у складі. Тільки молодіжна команда трохи відстає, шкода, що не виграли у «Шахтаря». З динамівських тренерів зі мною безпосередньо ніхто не зв'язується, лише іноді через агента.

7 листопада 2017 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35