Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Осман: «Силовой футбол британцев не пугает, мы тоже не лыком шиты»

На початку збору молодіжної збірної для підготовки до кваліфікаційних матчів Євро-2019 проти Англії та Шотландії орендований у «Динамо» захисник «Карпат» Олександр Осман поділилися очікуваннями від майбутніх поєдинків.

– У збірну завжди приїжджаю в гарному настрої, дуже радий бачити всіх хлопців. Настрій у всіх бойовий, приємно з усіма зустрітися. Починаємо готуватися до матчів і налаштовуємося лише на перемогу. Кожен матч важливий. У кожному з них ми будемо викладатися на повну і досягати перемоги. У перших трьох поєдинках ми один раз виграли і двічі зіграли внічию, далі потрібно набирати максимум очок, щоб виходити на чемпіонат Європи. Скільки очок буде достатньо? Ми не думаємо про це. Порахуємо набрані пункти в кінці відбіркового циклу.

Потрібно добре підготуватися і уважно розібрати збірні Англії та Шотландії. Силовий футбол у їхньому виконанні нас не лякає, адже ми також не ликом шиті – підійдемо до найближчих двох зустрічей у всеозброєнні. Збірна Англії грає без поразок, в її активі багато забитих м'ячів, але така статистика нас не лякає. Якщо боятися суперника, навіщо тоді виходити на поле? З кожним опонентом можна грати. У нас тут теж не дівчатка зібралися (посміхається). Будемо серйозно готуватися до цього протистояння. Дивились гру Англії на минулому зборі – вони намагаються грати в хороший футбол, тож не виключено, що буде багато боротьби. У будь-якому випадку, матч буде цікавим. А всі подробиці вже побачимо 10-го листопада.

7 листопада 2017 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Кваліфікація. Азербайджан – Україна. Огляд матчу

 

26 березня 2024 14:00

Молодіжка. Тренування напередодні гри з Азербайджаном

 

26 березня 2024 11:29

ТМ. Україна U21 – Марокко U23. Повний матч

 

22 березня 2024 10:35