Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Вболівальники «Вереса» ініціюють аукціон зі збору грошей на подарунки дітям-переселенцям

Вболівальники та адміністрація народного клубу «Верес» ініціюють аукціон зі збору грошей на Великодні подарунки дітям, які вимушено переселилися до Рівного з інших областей України.

Благодійний аукціон стартує найближчої середи, 20-го квітня, на Instagram сторінці Veres Place і триватиме до вечора п'ятниці – 22-го квітня.

На аукціон будуть виставлені три лоти:

– Унікальна бурштинова картина в єдиному екземплярі, а також ігрова футболка – від президента народного клубу «Верес» Івана НАДЄЇНА.

– Бурштинова картина, комплект воротарської форми та футбольний м'яч із автографами – від головного тренера народного клубу «Верес» Юрія ВІРТА.

– Унікальна бурштинова картина в єдиному екземплярі, ігрова футболка збірної України та вимпел – від спортивного директора народного клубу «Верес» В'ячеслава ШЕВЧУКА.

– Ми хочемо зібрати гроші для придбання подарунків дітям-переселенцям. Усі лоти – по-своєму унікальні. Наприклад, бурштинові картини від Івана Надєїна і В'ячеслава Шевчука – існують в єдиному екземплярі. Таких більше ні в кого немає. До цієї доброї справи вже долучилися працівники ДСНС в Рівненській області. Рівненська фабрика нетканих матеріалів – вони вже виділили певну суму, допоміг також коровайний дім Март – вони зробили величезну знижку на солодкий стіл, – розповів вболівальник клубу та співорганізатор аукціону Дмитро ЧАК.

19 квітня 2022 20:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня повномасштабної війни

 

25 квітня 2024 20:36

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня повномасштабної війни

 

23 квітня 2024 20:40

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня повномасштабної війни

 

22 квітня 2024 23:14