Сьогодні 11 травня 2024 р.

Друга ліга, 10-й тур. Бузова йде на канікули без втрат

Першими на зимові канікули пішли представники третього за рангом українського дивізіону. Пауза в чемпіонаті буде тривалою, адже суперництво відновиться аж 8 квітня наступного року.

В останньому перед відпусткою турі явний фаворит, «Нива» (Бузова), подбав про те, аби ще збільшити перевагу над переслідувачами. До речі, у гостьовому поєдинку із «Чайкою» головний тренер бузівської команди Сергій Карпенко дещо заінтригував, не випустивши в стартовому складі найкращого бомбардира змагань Івана Сомова. І, незважаючи на ігрову перевагу в першому таймі, футболістам «Ниви» не вдалося відкрити рахунок. Та варто було Сомову одразу по перерві з’явитися на полі, як усе швидко стало на свої місця. Невгамовний Сомов забив сам і зробив результативну передачу Андрію Головатенку. Відтак Бузова здобула чергову крупну звитягу — 4:0 і зміцнила свої чільні позиції, залишаючись до того ж єдиною в українському футболі командою майстрів, що йде без втрат.

Надто що її одноклубники з Вінниці, що в жовтні помітно додали, не зуміли взяти гору в Хусті. Інтерес до цього протистояння підігрівало те, що керманич «Хуста» Володимир Циткін раніше очолював подолян. І саме закарпатці більше награли на перемогу, адже не тільки вийшли вперед після удару Вадима Мардєєва, але й контролювали хід подій на полі. Проте втрата концентрації вже в компенсований час дорого обійшлася господарям: після подачі кутового в метушні біля воріт стопер гостей Євгеній Mороз скоригував політ м’яча до сітки. 1:1. Вінниччани рятуються від поразки, але ще більше відпускають у відрив Бузову.

У Кременчуці зустрічалися команди з нижньої частини таблиці. У попередніх чотирьох матчах «Кремінь-2» набрав всього одне очко, а миколаївці – чотири. Підопічні Чумака у минулому турі зазнали прикрої поразки у грі з «Металургом-2».

Все йшло до того, що перший тайм завершиться без голів. Проте, на 40-й хвилині гості відкрили рахунок. Після флангової передачі В'ячеслав Студенко ударом головою відправив м'яч у сітку. Для 23-річного нападника це дебютний гол у сезоні. В середині другого тайму миколаївці збільшили свою перевагу. Відзначився Олег Крамаренко, який вийшов на заміну.

У підсумку, гра завершилася перемогою «Васта» – 2:0.

Друга ліга. 10-й тур

7 листопада

КРЕМІНЬ-2 – ВАСТ – 0:2
Голи:
Студенко (40), Крамаренко (68).

6 листопада

РУБІКОН – МЕТАЛУРГ-2 – 0:3
Голи:
Златьєв (16), Коваленко (36), Близнюк (84).

5 листопада

ЧАЙКА – НИВА Б – 0:4
Голи:
Головатенко (55, 69), Сомов (69), Скепський (85)

ХУСТ – НИВА В – 1:1
Голи
: Мердєєв (45+1) – Лотоцький (90+3).

26 жовтня

РЕАЛ ФАРМА – ЗВЯГЕЛЬ – 1:0
Гол:
Барсуов (90+1).

7 листопада 2022 15:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18