Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кендзера: «Не хватило сил, после гола «сели» очень низко»

Динамівський захисник Томаш Кендзьора поділився враженнями від матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Олімпіакоса», у якому «Динамо» перемогло з рахунком 1:0:

– Вийшла досить жорстка гра, але не лише греки, а і ми грали жорстко. Кожен віддав на полі все, що міг. Найголвніше, що ми перемогли та рухаємося далі.

– Який настрій панував у роздягальні? Що вам говорив президент клубу Ігор Суркіс?
– Привітав із перемогою і виходом до 1/8 фіналу змагань. Попереду жеребкування, подивимося, з ким гратимемо далі, поки що не цікавився можливими майбутніми суперниками.

– Сьогодні «Динамо» грало трохи назвично: високо розташовувалися флангові захисники, а Буяльський, навпаки, «сідав» нижче, це нова тактика команди?
– Ми мали грати високо та допомагати фланговим захисникам. Буяльський більше грав як опорний півзахисник, подивимося, якою буде наша тактика в наступному матчі.

– Чому, на ваш погляд, вийшло два різних тайми?
– Мабуть, нам трохи забракло сил, та й поле було досить важким: м’яким, в’язким, і все навантаження йшло на ноги. Досягши результату, ми теж «сіли» занадто низько, хотіли більше грати на контратаках. Мали використовувати свої моменти краще.

– Чи Фран Соль уже звик до колективу?
– Вітаю його з дебютним забитим м’чем, він був для нього і для команди дуже важливим, ми всі радіємо за нього. Думаю, потрібно забивати в кожному матчі.

– Чи було приємно грати за такої підтримки трибун?
– Дуже. Хотілося б, щоб на кожну гру приходило так само багато людей на стадіон, які б нас підтримували.

– З‘явилася інформація, що до «Динамо» має перейти польський захисник Ветеска. Чи хотіли б ви, щоб ще один поляк був у команді?
– Звичайно, було б приємно, якби ще один поляк прийшов до нашої команди. Ветеска – хороший захисник, який грає в молодіжній збірній Польщі та «Легії». Подивимося, що буде далі. До вашого запитання я нічого про це не знав.

22 лютого 2019 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/8 фіналу. Ліверпуль – Спарта. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:12

ЛЄ, 1/8 фіналу. Байєр – Карабах. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 00:24

ЛЄ, 1/8 фіналу. Славія – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 22:43