Сьогодні 27 квітня 2024 р.

«Динамо»: Мбокани под вопросом в заключительном домашнем матче года

7-го грудня матчем групового етапу Ліги Європи «Динамо» попрощається зі своїми вболівальниками, провівши заключний поєдинок у 2017 році. Суперником команди Олександра Хацкевича виступить сербський «Партизан».

Обидві команди достроково забезпечили вихід до наступного раунду, проте залишилося нез'ясованим головне – хто займе в групі перше місце? Динамівці могли забезпечити собі лідерство ще два тижні тому, в останньому матчі проти «Скендербеу», але вирішили, мабуть, зберегти інтригу, щоб не перетворювати гру з «Партизаном» в порожню формальність. На НСК «Олімпійський» киян влаштовує і нічия, а ось клубу з Белграда необхідна тільки перемога.

В такому напруженому ігровому графіку в кінці футбольного року підопічним Олександра Хацкевича відпочинок може тільки снитися, і після недільного матчу проти ФК «Маріуполь» вже на наступний день заїхали на базу в Чапаївці. Одна частина гравців провела тренування, інша – відновлювальні процедури. Цілеспрямовано до підготовки до «Партизану» динамівці приступили у вівторок, провівши в обід планове тренування.

Під питанням вихід на поле в четвер Дьємерсі Мбокані та Домагоя Віди. Конголезець отримав в грі проти «Маріуполя» м'язову травму і нині під наглядом лікарів проводить реабілітацію, а хорват хоч і вийшов на фінішну пряму відновного процесу, днями тільки приступив до пробіжок. Всі інші, за винятком вибувшого на тривалий термін Сергія Сидорчука, в хорошому настрої тренуються, будучи готові порадувати вболівальників грою і позитивним результатом.

У середу в обід в розкладі динамівців заїзд на базу, а ввечері – тренування, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ.

5 грудня 2017 17:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/4 фіналу. Олімпік – Бенфіка. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 01:25

ЛЄ, 1/4 фіналу. Рома – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:30

ЛЄ, 1/4 фіналу. Аталанта – Ліверпуль. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:29