Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Куман: «Мы все преодолеем и скоро снова будем играть в футбол»

Головний тренер збірної Нідерландів, що є суперником національної команди України на Євро-2020, Рональд Куман спільно з наставником жіночої збірної країни Саріною Вігман на офіційному сайті Футбольного союзу Нідерландів звернувся зі спеціальною заявою щодо нинішньої ситуації, пов'язаної з пандемією коронавірусу.

У зверненні, зокрема, йдеться:

«Звичайно, дуже погано, що зупинилися національні чемпіонати та еврокубкові турніри й що під питанням проведення Олімпійських ігор. Звичайно, дуже сумно, що ми не можемо зіграти заплановані міжнародні матчі, що підготовка до Євро-2020 припинилася.

Але немає жодних сумнівів у небезпечності коронавірусу, який наразі втрутився в життя кожного. Ми теж постраждали від подій, які викликає хвороба в нашій країні й далеко за її межами. Ми висловлюємо співчуття родинам людей, які померли від вірусу. Бажаємо всім, хто перебуває в лікарні чи одужує вдома, сил та наснаги.

Ми висловлюємо величезну подяку тим, хто охороняє наше здоров'я, хто цілодобово бореться за те, щоб врятувати пацієнтів у лікарнях. Справжні герої працюють не лише в галузі охорони здоров'я, але і в інших сферах, де роботу неможливо призупинити.

Для нас зрозуміло одне – ми це здолаємо! Пізніше ми знову будемо грати у футбол, стадіони знову стануть помаранчевими, і ми сподіваємося, що зможемо знову розраховувати на вашу підтримку, удома перед екраном і на стадіонах в усіх куточках світу!»

Нагадаємо, що наразі чемпіонат Нідерландів призупинено до 6 квітня. Сьогодні відбудеться спільне засідання представників Футбольного союзу Нідерландів, національної ліги Eredivisie та клубів. На ньому перерву в сезоні можуть подовжити.

24 березня 2020 13:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Шевченко: успіх збірної на Євро-2020, емоції після Швеції та Англії

 

24 серпня 2022 14:35

Лучшие голы ЕВРО-2020

 

29 липня 2021 13:32

Голосуй за лучший гол ЕВРО-2020. Ярмоленко среди номинантов

 

13 липня 2021 22:55