Сьогодні 27 квітня 2024 р.

Алкмаар – Вест Гем 0:1 (заг. 1:3). ЛК, 1/2 фіналу. Звіт

«Алкмаар» добре розпочав перший матч звітного протистояння. Був гол у «роздягальню» й психологічна перевага над «Вест Гемом». Однак потім представник АПЛ заспокоївся й створив ситуацію, за якої на перший план вийшла ігрова майстерність. А вона вище у підопічних Мойєса – вони виграли перший матч 2:1.

АЗ фонтанував активністю на стартових хвилинах гри у відповідь. М'яч тримався в ногах нідерландців й часто – на чужій половині поля. Але ставка на швидкий гол не спрацювала, що дало змогу «Вест Гему» висунути свої аргументи. Ці аргументи були сильними, але не вбивчими – Пакета влучив у поперечину. Схибив зі зручної позиції й Боуен. Гості могли якщо не закривати питання щодо фіналіста ще в першому таймі цього протистояння, то принаймні покласти АЗ в дуже незручне становище. А так шанси ще залишалися. В загальному рахунку нідерландці відставали тільки на один гол.

Друга 45-хвилинка розпочалася так само, як і перша. АЗ атакував, але не забив. Хоча був перспективний простріл з флангу, який легко можна було замкнути на дальній стійці. Вже потім виходив на ворота і бив Павлідіс, але офсайд. «Вест Гем» спершу старався відповідати на атаки суперника (був добрий удар Боуена), однак пізніше збився на банальні трюки: затримка часу, гра від оборони.

АЗ до останнього не втрачав надій і найбільше розчарування пережив під час нереалізованого моменту за участю Павлідіса. У «Вест Гема» був шанс імені нестримного Боуена. А ще – супервбивча позиція у Керсвелла. Але проблеми в тому, що не вдалося забити, для англійців немає. Та навіть за такого контексту «молотобійці» все ж реалізували одну з останній контратак в грі зусиллями Форнальса. Заслужений успіх.

З позиції команди, що йде в нижній частині турнірної таблиці АПЛ, «Вест Гем» вийшов у фінал єврокубка. До трофея залишився один крок.

АЛКМААР (Нідерланди) – ВЕСТ ГЕМ (Англія) – 0:1 (заг. 1:3)
Гол:
Форнальс (90+4).
Алкмаар: Раян, Сугавара, Бейкема, Хацідіакос, Керкез (М.Де Віт, 85), Райндрес, Мейнанс (Д.Де Віт, 70), Класі, Ван Бредероде (Лагдо, 78), Павлідіс, Карлсон.
Вест Гем: Ареоля, Керер, Агерд, Зума, Керссвелл, Соучек, Райс, Пакета, Боуен, Антоніо (Інгз, 84), Бенрахма (Форнальс, 75).
Попередження: Соучек (60), Керер (64).

19 травня 2023 00:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛК, 1/4 фіналу. ПАОК – Брюгге. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:17

ЛК, 1/4 фіналу. Лілль – Астон Вілла. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:15

ЛК, 1/4 фіналу. Фіорентина – Вікторія. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:14