Сьогодні 28 квітня 2024 р.

Індзагі: «Інтер» уже створив те, що здавалося нездійсненним»

«Футбольний клуб»

Сімоне Індзагі близький до того, щоб золотими літерами вписати своє ім'я в історію «Інтера». Тренер міланців уже привів команду цього сезону до перемоги в Кубку Італії, а тепер готується до фіналу головного клубного турніру Європи, де 10 червня зустрінеться з «Манчестер Сіті».

47-річний фахівець прокоментував результати «Інтера» в цьому розіграші Ліги чемпіонів, визнав своє захоплення Пепом Гвардіолою та поділився очікуваннями від стамбульського фіналу.

Про «Інтер» у цій Лізі чемпіонів
Визначний успіх. Ми вийшли в фінал, про який усі мріяли, й зробили це переконливо. Ключовим словом тут буде «разом», оскільки ми створили те, що здавалося нездійсненним, разом із нашими вболівальниками. Всі разом ми довели, що немає нічого неможливого. Тепер треба увінчати все це майбутнім фіналом, який обіцяє стати захоплюючим святом.

Про міланське дербі в півфіналі
Ми знаємо, що це означало для міста. За чотири з половиною місяці ми здобули перемоги в чотирьох дербі й уявляємо, яке задоволення отримали наші вболівальники. Ми заслужили перемогу в півфіналі, гравці продемонстрували агресію та рішучість, діяли з великим бажанням.

Ми унікальним чином розпочали перший матч, забили два швидкі голи, могли відзначитися ще. Гарний початок дуже допоміг.

Про майбутній фінал
Матч буде дуже важким. Ми не фаворити, але футбол тим і чудовий. Ми граємо проти однієї з найкращих команд у світі. Тренер цієї команди всім добре відомий, але ми постараємося підготуватися якнайкраще.

Не збираємось змінювати свій підхід до гри. В ходу матчу будуть відрізки, коли нам доведеться активніше атакувати, та відрізки, коли потрібно буде добре грати в обороні. Ми враховуємо кожну дрібницю.

Про Хосепа Гвардіола
Він створив цілий рух своїм баченням футболу й ігровим стилем. Це сталося ще в «Барселоні». Він прогресував із кожним днем, тому я вважаю, його справедливо називають одним із найкращих тренерів у світі.

У «Сіті» чудова організація гри. Ця команда має багато індивідуально сильних футболістів, але разом із цим всі вони завжди грають як єдине ціле.

Про роль Лаутаро Мартінеса
Це справжній лідер. Він ще молодий, але вже став чемпіоном світу, виграв багато трофеїв у «Інтері». Це дуже майстерний хлопець, який, до того ж, надзвичайно вірний команді. Йому чужі думки щодо поразки, й це робить його лідером.

За матеріалами офіційного сайту УЄФА

9 червня 2023 14:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Серія пенальті

 

18 квітня 2024 11:45

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15

ЛЧ, 1/4 фіналу. Баварія – Арсенал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:14