Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Мойєс: «Ми програли протистояння ще на 1-й хвилині в Лондоні»

Головний тренер «Вест Гема» Девід Мойєс розчарований поразкою від Анйтрахта (0:1) і припиненням боротьби в Лізі Європи.

«Багато команд розвалилися б і програли розгромно, натомість ми весь час трималися у грі. Якщо бути чесними, ми, напевно, програли протистояння ще на першій хвилині гри в Лондоні. Там ми пропустили гол через 50 секунд, і з того часу ганялися за нічиєю.

Я щиро відчував, що у нас є хороші шанси перемогти їх, я справді вірив. Вилучення повністю змінило гру і означало, що ми повинні були спробувати дочекатися випадкового моменту. У нас було небагато можливостей, одна чи дві. Нам були потрібні моменти, але ми не могли створити.

Було раннє вилучення і взагалі багато рішень за два матчі було проти нас. Можливо, нам потрібно дізнатися трохи більше про суддівство в Європі та інші речі. У нас вже були схожі два вилучення у чвертьфіналі, коли нам довелося грати 45 хвилин удесятьох.

Мушу сказати, я дуже розчарований тим, що не зміг сьогодні побачити уболівальників. Я підвів їх сам, коли мене вилучили, але загалом гравці виконали неймовірну роботу. Я розчарований. Зараз я почуваюся не дуже добре, бо хотів вийти у фінал і вірив, що ми зможемо, але ми не дотягнули. Вітаю «Айнтрахт», а ми змушені визнати невдачу», – цитує Мойєса офіційний сайт «Вест Гема».

6 травня 2022 09:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/4 фіналу. Олімпік – Бенфіка. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 01:25

ЛЄ, 1/4 фіналу. Рома – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:30

ЛЄ, 1/4 фіналу. Аталанта – Ліверпуль. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:29