Сьогодні 27 квітня 2024 р.

«Баварія» зацікавлена у переході воротаря «Боруссії»

«Баварія» зацікавлена у переході голкіпера «Борусісї» М Яна Зоммера. Повідомляється, що до офіційних переговорів справа наразі не дійшла.

Мюнхенці зв’язалися з воротарем збірної Швейцарії, щоб дізнатися про його поточну ситуацію. Зоммер не планує залишатися в Менхенгладбасі, і «Жеребці» вже готуються до його відходу. «Боруссія» М все ж таки сподівається, що кіпер залишиться в команді до кінця контракту влітку 2023 року.

Повідомляється, що Зоммер не прив’язаний до будь-якого майбутнього клубу. Раніше воротарем цікавився «МЮ», плануючи підписати вже до зимового трансферного вікна.

«Баварія» шукає заміну для Мануеля Нойєра, який не зіграє до кінця сезону через перелом гомілки. Раніше голкіпер мюнхенців Александер Нюбель, який виступає в оренді за «Монако», відмовився повертатися до Німеччини у січні, вважаючи, що йому зможуть гарантувати практику і після відновлення Нойєра.

Зоммер перейшов до «Боруссії» влітку 2014 року з Базеля. У поточному сезоні він зіграв у складі німецької команди у 15 матчах, пропустивши 19 голів та чотири рази зігравши на нуль.

17 грудня 2022 15:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Байєр знову зробив це! Всі голи команди Хабі Алонсо на останніх хвилинах

 

23 квітня 2024 13:12

Німеччина, 30-й тур. Уніон – Баварія. Огляд матчу

 

21 квітня 2024 08:10

Німеччина, 29-й тур. Байєр – Вердер. Огляд чемпіонського матчу «фармацевтів»!

 

14 квітня 2024 20:48