Сьогодні 27 квітня 2024 р.

Беллінгем: «Не думаю, що я найсильніший гравець світу»

Вчора в Італії півзахисник «Реала» Джуд Беллінгем отримав приз Golden Boy, яким щороку нагороджується найкращий молодий футболіст світу.

«Дякую за чудовий захід та гостинність, я радий здобути цю нагороду. З часів «Бірмінгема» і до сьогодні я відчував, що маю свій стиль, і розвивав його.

Мені щастило протягом кар'єри, я зустрічав чудових гравців, які допомагали мені рости, навчався у них.

Чи я найсильніший гравець світу? Я так не думаю. Мені приємно, але по-справжньому важливо для мене допомагати партнерам, грати за Реал, найбільший клуб світу.

Я говорю хлопцям, що важливо не бути ідеальним, а намагатися допомагати іншим і намагатися розвиватися. Бути прикладом – велика відповідальність», – заявив хавбек на церемонії, організованій виданням Tuttosport, яке, власне, і заснувало цей приз.

Нагадаємо, що Беллінгем – перший гравець «Реала», який отримав Golden Boy за всю 20-річну історію премії!

Нагорода залишається в Іспанії третій рік поспіль – до цього перемагали Педрі та Гаві з «Барселони». Наразі гравці іспанських клубів брали нагороду сім разів – більше, ніж з інших чемпіонатів. Найближчий переслідувач – Англія (6). При цьому Беллінгем став лише третім англійцем, який отримав Golden Boy (2004-го переміг Уейн Руні, 2014-го – Рахім Стерлінг).

Додамо, що це вже третя нагорода півзахисника «Реала» у сезоні-2023/24: у серпні він став найкращим гравцем Ла Ліги, а у жовтні взяв трофей Копа – приз найкращому молодому футболістові до 21 року від France Football.

5 грудня 2023 11:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, всі голи 32-го туру

 

23 квітня 2024 13:00

Іспанія, 32-й тур. Реал – Барселона. Огляд матчу

 

22 квітня 2024 00:47

Іспанія, 32-й тур. Жирона – Кадіс. огляд матчу

 

21 квітня 2024 08:30