Сьогодні 27 квітня 2024 р.

«ПСЖ» призначив нового радника з футбольних питань. Чекають на Зідана?

«ПСЖ» на своєму офіційному сайті оголосив про призначення Луїша Кампуша на посаду радника з футбольних питань. Португалець займатиметься організаційними питаннями та трансферами головної команди парижан.

«Дуже щасливий приєднатися до «ПСЖ», який я вважаю найамбітнішим та найцікавішим клубом у світі. У нас схожі погляди. З нетерпінням чекаю на можливість почати роботу, щоб розвивати видатний потенціал цього клубу», – сказав 57-річний фахівець.

Кампуш обіймав посаду стратегічного радника у «Сельті». До цього він працював спортивним директором «Лілля» та «Монако», котрі з ним у складі правління вигравали чемпіонат Франції в 2017 і 2021 роках відповідно.

Раніше повідомлялося, що Леонардо залишить посаду спортивного директора «ПСЖ», а Кампуш візьме на себе його функції. Також була інформація, нібито кандидатуру португальського менеджера запропонував Кіліан Мбаппе під час переговорів із клубом. Кампуш працював у «Монако», коли Мбаппе виступав за монегасків.

Також це, можливо, один із кроків до змін на тренерському містку команди. Адже за даними ЗМІ, колишній наставник мадридського «Реала» Зінедін Зідан уже досяг принципової домовленості з «ПСЖ» і невдовзі замінить нинішнього керманича Маурісіо Почеттіно, ставши самим високооплачуваним тренером у світі.

10 червня 2022 15:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Франція, 29-й тур. Лор'ян – ПСЖ. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:01

Франція, всі голи 30-го туру

 

23 квітня 2024 12:45

Кубок Франції, 1/2 фіналу. ПСЖ – Ренн. Огляд матчу

 

04 квітня 2024 00:39