Сьогодні 27 квітня 2024 р.

«Рома» та «Челсі» розглядають варіант обміну Абрахама на Лукаку

За повідомленнями англійських ЗМІ та італійського CalcioMercato, римська «Рома» і лондонський «Челсі» наприкінці сезону планують обговорити операцію з обміну бельгійського страйкера Ромелу Лукаку, який належить «синім», що грає в оренді за «джало-россі», на англійського форварда Теммі Абрахама – вихованця Академії «Челсі».

Наразі Лукаку й Абрахам грають разом, однак у пріоритеті римлян – зберегти Ромелу у своєму складі на найближчі кілька років, і в цьому разі можна навіть відмовитися від послуг Абрахама – тим паче, якщо Теммі не проти повернутися додому. Однак «Рома» оцінила англійського страйкера, який відновлюється після розриву «хрестів», у 52 мільйони євро – імовірно, ця сума недалека від оцінки Абрахама минулого літнього трансферного вікна. «Джало-россі» планували продати Теммі в літнє трансферне вікно, але 26-річний англієць дуже недоречно для римлян отримав важку травму коліна в заключному турі минулого сезону Серії А проти «Спеції».

Абрахам навряд чи з'явиться на полі раніше січня, і ще невідомо, як вплине розрив «хрестів» на подальші ігрові якості Теммі – відповідно, складно вгадати і ступінь заінтерованості «Челсі» в такому трейді. За даними СalcioMercato, пріоритетом лондонського клубу на позиції страйкера є неаполітанець Віктор Осімхен, але не факт, що нігерійський страйкер «Наполі» вибере Лондон, а не Ліверпуль.

А Ромелу Лукаку, в минулому турі Серії А, у складі «Роми» повернувся на «Сан-Сіро», щоб зіграти проти «Інтера», за який виступав у минулому сезоні. Ця подія не залишилася непоміченою міланськими тіффозі, яким перед матчем спеціально роздавали свистки, щоб освистувати Ромелу. Втім, уболівальники «неро-адзуррі» впоралися і без свистків, обсипавши бельгійського страйкера лайками, які зрештою Спортивний суд Італії оцінив у 5 000 євро штрафу для «Інтера», який мінімально обіграв «Рому» за рахунок голу Маркуса Тюрама в останній десятихвилинці. Втім, «Рома» також була оштрафована судом на 3 000 євро – за затримку початку другого тайму матчу в Мілані на три хвилини.

1 листопада 2023 10:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 29-й тур. Евертон – Ліверпуль. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:49

Англія, 29-й тур. Манчестер Юнайтед – Шеффілд Юнайтед. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:46

Англія, 29-й тур. Вулвергемптон – Борнмут. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:24