Сьогодні 19 травня 2024 р.

«Челсі» чекає на швидке повернення Кайседо і Мадуеке

«Челсі» чекає на повернення двох гравців у стрій вже найближчим часом. Мойсес Кайседо і Ноні Мадуеке пропустили матч проти «Борнмута» в 5-му турі АПЛ (0:0). У першого були виявлені проблеми з коліном, у другого – з м'язом. За інформацією Daily Mail, невключення цих гравців до складу було запобіжним заходом. Їхні пошкодження вважаються не настільки серйозними, щоб вони пропустили більше однієї гри.

«Челсі» сподівається, що Кайседо і Мадуеке зможуть узяти участь у наступному матчі – проти «Астон Вілли» 24 вересня. Також близький до відновлення від травми коліна нападник Армандо Броя, який не грав із грудня. Очікується, що він набиратиме форму і зіграє за молодіжну команду «Челсі» в одному з найближчих матчів.

Бенуа Бадьяшиль теж найближчим часом повернеться в розташування «синіх». Він зазнав травми задньої поверхні стегна в травні й не грав відтоді. Ріс Джеймс і Карні Чуквуемека проводять індивідуальні тренування з м'ячем. Вони поступово повертатимуться до тренувань у загальній групі протягом найближчих тижнів. Темпи відновлення Трево Чалоби трохи нижчі.

19 вересня 2023 16:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 33-й тур. Манчестер Юнайтед – Ньюкасл. Огляд матчу

 

16 травня 2024 08:36

Англія, 33-й тур. Брайтон – Челсі. Огляд матчу

 

16 травня 2024 08:34

Англія, 34-й тур. Тоттенгем – Манчестер Сіті. Огляд матчу

 

15 травня 2024 00:56