Сьогодні 19 травня 2024 р.

АПЛ: українська неділя

«Футбольний клуб»

В обох недільних матчах 5-го туру УПЛ відбулися очні українські дуелі. Всі наші хлопці вийшли у «старті»

«Борнмут» Іллі Забарного знову не переміг, зате вдома вперше в сезоні зберіг свої ворота в недоторканості і не дозволив здобути звитягу «Челсі» Михайла Мудрика – 0:0. Наразі «вишні» мають в активі три очки і посідають 15 місце, тоді як «сині» з 5 балами розташувалися сходинкою вище.

Забарний відіграв досить пристойно і надійно, провівши на полі всі 90 хвилин. Мудрик дуже старався, долучився до створення кількох небезпечних моментів, асистував Джексону, коли той влучив у стійку. До перерви Михайло отримав жовту картку, а на 63-й хвилині був замінений на Палмера.

У іншому матчі «Арсенал» Олександра Зінченка на виїзді дотиснув «Евертон» Віталія Миколенка – 1:0. Наш «канонір» був одним із лідерів лондонської команди, брав участь у більшості її атак, долучившись і до результативної – на 69-й хвилині.

Провини Миколенка у пропущеному голі немає. Віталій протистояв на лівому фланзі Сака, декілька разів програв англійцю боротьбу, проте неодноразово і виручав свою команду. Зокрема, по перерві виніс м’яч з лінії воріт, а потім у відчайдушному стрибку заблокував потужний «постріл» Вієйри.

Екс-динамівець, який взагалі вперше вийшов на поле у поточній АПЛ, дограв до фінального свистка, тоді як Зінченка було замінено на 80-й хвилині. «Арсенал» із 13 очками наразі ділить 2-4 сходинки з «Тоттенгемом» і «Ліверпулем», а ось «Евертон» має лише один бал і перебуває в зоні вильоту – на 18 місці.

17 вересня 2023 20:32







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 33-й тур. Манчестер Юнайтед – Ньюкасл. Огляд матчу

 

16 травня 2024 08:36

Англія, 33-й тур. Брайтон – Челсі. Огляд матчу

 

16 травня 2024 08:34

Англія, 34-й тур. Тоттенгем – Манчестер Сіті. Огляд матчу

 

15 травня 2024 00:56