Сьогодні 28 березня 2024 р.

Воробей: «Сподіваюся на наших легіонерів, які зараз перебувають у добрій формі»

Колишній гравець збірної України Андрій Воробей в коментарі для Футбол NEWS поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку нашої головної команди проти Шотландії, який пройде 1 червня в рамках плей-оф відбору ЧС 2022.

«Команда ще досить важка, не в найкращому тонусі. Ми розуміємо, що пів року без футболу даються взнаки. Навіть із цими досить посередніми командами, з якими ми грали контрольні ігри, вони все одно виглядають свіжішими. Видно, що у них зараз у розпалі чемпіонати.

Сподіваюся, що за півмісяця ми наберемо гарної форми, але це буде дуже складно. Але навіть якщо нам не вдасться вийти на пік своїх можливостей, думаю, кожен гравець повинен із себе дістати та зіграти через не можу. І сподіваюся на наших легіонерів, які зараз перебувають у добрій формі. Це Ярмоленко, Миколенко, Зінченко, Малиновський, Яремчук. Сподіваюся, що вони потягнуть за собою весь колектив.

До війни сказав би, що ми маємо перевагу в майстерності та взагалі в усьому, але зараз вона навряд чи в нас буде. Все ж таки Шотландія – команда зіграна, амбітна, характерна. Але я розумію, що треба зіграти за рахунок майстерності, але якщо не буде характеру, і люди не діставатимуть із себе всі свої емоції та бажання, то нічого не вийде. Кожен має зіграти навіть не на 100 відсотків, а на 200», – сказав Воробей.

22 травня 2022 22:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39