Сьогодні 29 березня 2024 р.

Малиновський: «Ті, хто грають в Європі, повинні показувати, який в українців характер»

У півфіналі плей-офф відбору на майбутній чемпіонат світу в Катарі на національну збірну України очікує на гостьове протистояння з Шотландією. Півзахисник «синьо-жовтих» Руслан Малиновський поділився очікуваннями від поєдинку з шотландцями.

«Було хороше навантаження вчора, інтенсивне тренування. Ми готуємось. Потрібно буде добре попрацювати перед цими матчами. Зінченка всі привітали з чемпіонством. Те, що було після матчу – це важливий момент, його підтримав стадіон. Те, як він переживає за Україну, – це видно по ньому.

Я хочу привітати його з чемпіонством. Вважаю, що це його не останнє чемпіонство. Ті, хто грають в Європі, повинні показувати, який у нас характер. Ми не можемо якісь інші речі робити на полі, але ми можемо показати на полі, який наш український дух і які ми люди всередині.

Коли всі приїдуть, почнеться більше тактичних моментів. Ми повинні згадати зв’язки, які були у нас на полі. Будемо готуватись. Цей збір, ці матчі мають трошки більшу вагу, ніж пару років тому», – заявив Малиновський.

25 травня 2022 17:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39