Сьогодні 28 березня 2024 р.

Вторая лига, 11-й тур. Анонс матчей

Анонс матчів 11-го туру сезону 2019/20 у Другій лізі.

ГРУПА «А»
 
Субота, 21 вересня  2019 року. м. Вінниця. Стадіон «Центральний», 16:00.
«Нива» (Вінниця) – «Буковина» (Чернівці) – 2:2
Арбітр
– Артем Михайлюк (Київ)

Неділя, 22 вересня  2019 року. м. Буча, стадіон «Ювілейний», 15:00.
«Оболонь Бровар-2» (Буча) – «Нива» (Тернопіль)
Арбітр
– Владислав Бакулін (Нова Каховка)

Пропустивши минулий тур, бутанський молодий колектив відразу натрапив на лідера. Причому, «Нива» їде в бойовому настрої – в минулому турі в Тернополі вона не змогла обіграти ФК «Ужгород». Але лишається на першій позиції без поразок. У той час, як молоді оболонці не можуть виграти вже сім турів і вперше зіграють проти тернополян.

Неділя, 22 вересня  2019 року. м. Ужгород, стадіон «Авангард», 16:00.
ФК «Ужгород» – «Діназ» (Вишгород)
Арбітр
– Сергій Подригуля (Луцьк)

Команди по сусідству в середині таблиці з різницею в одне очко. Трішки вище «Діназ» – він у минулому турі обіграв вінницьку «Ниву» (2:1), а от ФК «Ужгород» буде на куражі після виїзної нічиєї із тернопільською «Нивою» (0:0), до того ж, після дискваліфікації зі свіжими силами повернеться провідний форвард команди Корольчук.

Неділя, 22 вересня  2019 року. смт. Млинів. Стадіон «Колос», 16:00.
«Верес» (Рівне) – ФК «Калуш»
Арбітр
– Роман Блавацький (Львів)

Після поразки в Житомирі «Верес» прийматиме суперника, який в минулому турі з рахунком 5:2 розгромив «Поділля», спустивши його з пікового другого місця. При цьому в ситуативній таблиці рівняни та калу шани по сусідству – їх розділяє тільки два очка. Чи треба наголошувати, що «Верес», який в новітній історії ще не обігрував цього суперника, буде максимально налаштованим?

Понеділок, 23 вересня  2019 року. м. Макарів. Стадіон «Центральний ім. М. Х. Бруквенка», 16:00.
«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – «Полісся» (Житомир)
Арбітр
– Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

Господарі не знають перемог уже п’ять турів – втрачаючи очки в рівній боротьбі, вони, тим не менш, опустилися вже в низи таблиці. А тут – візит одного з претендентів на підвищення в класі. «Полісся» на емоціях та на куражі після другої поспіль перемоги в рідному місці, причому, слідом за калушанами, вони здолали рівнян – своїх безпосередніх конкурентів.
 
ГРУПА «Б»
Неділя, 22 вересня 2019 року. м. Краматорськ. Стадіон «Прапор», 15:00.
«Авангард-2» (Краматорськ) – «Гірник» (Кривий Ріг)
Арбітр
– Павло Децюк (Чернігів)

Перший турнірний перетин відбудеться в той момент, коли суперники кардинально різняться за своїм положенням у таблиці. «Авангард-2» після поразки в Одесі залишився на останній позиції, а от «Гірник» всерйоз претендує на підвищення в класі, а після розгрому «Таврії» (3:0) іде в трійці найкращих.

Неділя, 22 вересня  2019 року. м. Берислав, стадіон «Машинобудівник», 16:00.
«Таврія-Сімферополь» – МФК «Миколаїв-2»
Арбітр
– Олег Когут (Тернопіль)

По три голи без відповіді отримали в минулому турі ці команди – сімферопольці в Кривому Розі від «Гірника», миколаївці – вдома від «Альянсу», Тепер, знаходячись по сусідству в таблиці, вони зіграють між собою. «Таврія» на чотири очка відстає від резерву МФК «Миколаїв», але при цьому останнім часом успішно грає вдома (три домашніх зустрічі без втрати очок).

Неділя, 22 вересня  2019 року. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 16:00.
«Енергія» (Нова Каховка) – «ВПК-Агро» (Магдалинівка)
Арбітр
– Сергій Задиран (Київ)

Після пропуску минулого туру «Енергія» зустрінеться з одним із найамбітніших новачків сезону. «ВПК-Агро» завдав у минулому турі поразки «Чорноморцю-2» із рахунком 4:0, та й загалом у вересні набрав 6 очок, у той час, як новокаховці – жодного.

Неділя, 22 вересня  2019 року. м. Одеса. Стадіон СОК «Люстдорф», 16:00.
«Чорноморець-2» (Одеса) – «Реал Фарма» (Одеса)
Арбітр
– Людмила Тельбух (Дніпро)

Команди не перетинаються в офіційних матчах від сезону 2011/12, але знайомі завдяки регулярним контрольним зустрічам та багатим кадровим перетинам. Підопічні Спіцина – легенди ФК «Чорноморець» – після перемоги над «Авангардом-2», яка стала для них першою в сезоні, спробують продовжити успіхи.

Неділя, 22 вересня  2019 року. м. Суми. Стадіон «Ювілейний», 17:00.
«Альянс» (Липова Долина) – «Кристал» (Херсон)
Арбітр
– Крістіна Козорог (Київ)

Гідне завершення туру в Групі «Б» – матч двох лідерів. «Альянс» відстає від херсонців на п’ять очок, тому конче потребує перемоги. Це можна уявити, якщо знати, що підопічні Ярошенка виграли 8 матчів поспіль у чемпіонаті та кубку. Але «Кристал» також у бойовій формі – він все ще не програє в чемпіонаті, а після ефектної перемоги над ФК «Нікополь» (3:0) є найрезультативнішою командою всієї Другої ліги! Тож можна побажати вболівальникам, які відвідають матч у Сумах, спробувати замахнутися на рекорд сезону за відвідуваністю (а це 5100 глядачів у Хмельницькому на матчі «Поділля» – «Полісся» в позаминулому турі).

22 вересня 2019 11:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18