Сьогодні 19 квітня 2024 р.

ТМ. Нива (Тернополь) – УкрАгроКом 1:1. Без драки не обошлось

Тернопільчани відкрили рахунок, коли Григорія Баранця збили на лівому фланзі атаки. Кікоть виконав навіс навіс зі штрафного – Лазорик пробив головою, і м’яч від поперечини потрапив у ворота.

Трохи згодом «Нива» втратила два ще два чудові моменти забити – виходи віч-на-віч з голкіпером «УкрАгроКома» не реалізував Товкацький. Натомість могли забивати також футболісти суперників – у одному з випадків захисник «Ниви» Лазорик вибив м’яч із порожніх воріт після вдало розіграного суперниками кутового, а в іншому з підступним ударом суперників з 16-17 метрів справився Кирило Суслов.

На початку другого тайму «Нива» втратила ще два моменти забити: спершу Товкацький пробивав з лінії штрафного із правого флангу без опіки захисників – голкіпер виручив, а згодом Кікоть фактично по центру воріт смачно пробиввав із 20 метрів – м’яч розминувся з поперечиною кількома сантиметрами

Ще одна нагода у «Ниви». Швець віддав розрізну передачу на лівий фланг Григорію Баранцю, останній виконав простріл, Мельник пробивав в один дотик – але знову порч зі стійкою. У другому таймі повна перевага поки що на боці наших земляків – «Украгроком» фактично не переходить центр поля.

Перший момент у суперників в другому таймі виник після виконання штрафного із правого флангу фактично з лінії штрафного майданчика. Гравець «Украгрокома» обвідним ударом цілив у нижній кут воріт – Суслов справився.

Провал оборони на правому фланзі увінчався пропущеним м’ячем. Гравець суперників «продвавши» захисні редути «Ниви» вийшов на ударну позицію, та перекинув Кирила Суслова – 1:1.

Два вилучення у команд-суперниць – Мельник не поділив щось із гравцем суперників, справа ледь не дійшла до бійки. Арбітр не вагаючись «нагородив» червоними картками обох. Йшла 78 хвилина зустрічі...

Останні хвилини зустрічі пройшли у доволі напруженій боротьбі – на полі точилась справжня «рубка». Втім, змінити нічийний рахунок не вдалось нікому. Фінальним свистком арбітр зустрічі зафіксував «мирову» 1:1.

Нива (Тернопіль) – УкрАгроКом – 1:1
Голи: Лазорик (28) – ? (70).
Нива: Суслов, Лазорик, Ільків, Романюк (Данищук, 46), Янович – Кікоть, Г. Баранець, Швець, Мельник, Товкацький (Лакуста, 65), Басараб (Білий, 46)

14 березня 2013 15:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18