Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Черкасский Днепр» может сменить домашний стадион

Керівництво «Черкаського Дніпра» подумує над тим, щоби перенести матчі команди до Білозір’я. Проводити матчі на Центральному стадіоні в Черкасах дорого, ще й вболівальників мало. А у Білозір’ї клуб тепер має власний спортивний комплекс. Якщо вболівальники з Черкас хочуть, аби улюблена команда залишилася грати у місті, то мають активніше підтримувати своїх футболістів.

Про це повідомив генеральний директор «Черкаського Дніпра» Володимир Лашкул:

«Якщо говорити про перспективи спорткомплексу, то він належить футбольному клубу «Черкаський Дніпро». Він у ході реструктуризації й переіменування клубу «Славутич» перейшов у власність «Черкаського Дніпра». Тому ми і матчі цього клубу можемо у перспективі перенести до Білозір’я. Зараз проблема лише в тому, що гравці не хочуть цього, але можливості платити такі великі кошти, які ми платимо комунальному підприємству «Центральний стадіон» і практично його утримуємо, у нас у майбутньому не буде. Сьогодні ми затверджували на нараді кошторис витрат на цей футбольний сезон, то три місяці використання «Центрального стадіону» коштує нам 350 тисяч грн. Навіщо нам витрачати такі кошти? Сьогодні місто достатньо не фінансує це КП, щоб утримувати цю споруду, надія у нього лише на футбольний клуб».

Лашкул наголошує, що черкаські вболівальники погано ходять на футбол, погано підтримують свою команду, а 1500 глядачів помістяться і на стадіоні у Білозір’ї, і стадіон буде повністю заповнений.

«Якщо на матчі ходитимуть 5-6 тисяч вболівальників, тоді ми, звичайно, сюди не поїдемо грати матчі чемпіонату. Я запрошую усіх черкащан ходити на футбол і підтримувати «Черкаський Дніпро», – просить черкаських вболівальників гендиректор клубу.

9 вересня 2014 18:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18