Сьогодні 28 березня 2024 р.

Вторая лига, 14-й тур. Анонс матчей

ГРУПА «А»

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Макарів. Стадіон «Центральний ім. М. Х. Бруквенка», 15:00.
«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – «Верес» (Рівне)
Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)
Матч першого кола: 0:1, гол: Ховбоша, 63

Після мінімальної перемоги над калушанами та виїзної нічиєї із хмельничанами «Чайка» з інтересом чекає візиту наступного суперника із групи лідерів. «Верес» пропустив минулий тур, а до того із рахунком 5:0 розгромив «Поділля». Господарям треба обов’язково перемагати, щоб відриватися від аутсайдерів, але мотивація гостей не менша – в випадку перемоги вони можуть повернутися в трійку найкращих.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Буча, стадіон «Ювілейний», 15:30.
«Оболонь Бровар-2» (Буча) – «Полісся» (Житомир)
Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)
Матч першого кола: 1:4, голи: Потопальський, 74, – Галенко, 42, Немтінов, 50, пен, Даудов, 56, 64

У минулому турі «Полісся» не змогло обіграти вдома ФК «Ужгород» (0:0), втративши нагоду зрівнятися з лідером. Тепер друга команда першості завітає на сусідню Київщину, щоб реабілітуватися за незаплановану втрату. Місцева «Оболонь Бровар-2» не може виграти вже 10 матчів поспіль, а почалися її невдачі якраз із розгромної поразки від житомирян.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Тернопіль. Стадіон «Центральний Міський», 16:00.
«Нива» (Тернопіль) – «Буковина» (Чернівці)
Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Матч першого кола: 2:0, голи: Різник, 66, Кохман, 81

Тернополяни в минулому турі перервали тривалу безпрограшну серію, зазнавши першої поразки в новому чемпіонаті. Втім, 0:1 від «Діназа» мають додатково мотивувати підопічних Малика на матч із «Буковиною». Тим більше, чернівчани після яскравої перемоги над молодими оболонцями в минулому турі будуть у бадьорому настрої.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Вінниця. Стадіон «Центральний», 16:00.
«Нива» (Вінниця) – «Поділля» (Хмельницький)
Арбітр – Роман Галіцин (Київ)
Матч першого кола: 1:2, голи: Гайдаш, 60, Ліповуз, 90+3, – Загорулько, 67

Господарі не можуть виграти 5 матчів, гості – 3. У минулому ж турі «Поділля» розділило вдома очки з «Чайкою», а «Нива» поступилася в Калуші. І якщо гості на стартовому багажі ще знаходяться в п’ятірці, то господарі опинилися на дні турнірної таблиці й гостро потребують очок. Дербі сусідніх областей в останній рік складається не на користь вінничан: із чотирьох останніх матчів «Нива» не змогла виграти у хмельничан жодного (по 2 нічиї та поразки).

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Ужгород, стадіон «Авангард», 16:00.
ФК «Ужгород» – ФК «Калуш»
Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)
Матч першого кола: 1:2, голи: Машлатір, 40, – Книш, 47, Савошко, 60

Після нічиєї в Житомирі, що треба вважати успішним результатом для дебютанта ліги, ФК «Ужгород» прийматиме команду, яка рік тому була в його положенні. Калушани за цей час встигли кілька разів змінити тренерів і оновити склад, а в минулому турі обіграли вінничан – 2:0, причому, здорово спрацювали «джокери» Качура. Чи візьме ужгородська команда реванш за перше коло? Чи зможе наздогнати й обігнати сусідів по таблиці? В цьому інтрига.

ГРУПА «Б»

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Одеса. Стадіон СОК «Люстдорф», 13:00.
«Чорноморець-2» (Одеса) – «Кристал» (Херсон)
Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ)
Матч першого кола: 0:2, голи: Цой, 43, пен, Гливий, 48

Відігравши три поспіль нульових нічиї проти сильних суперників, резервний склад «Чорноморця» чекає в гості лідера. «Кристал» у минулому турі виграв у «Авангарду-2» і природної стихії – 5:2 в дощовий вечір після майже півторагодинної затримки. Із 3-очковим відривом херсонці продовжують лідирувати, хоча невелика дистанція не залишає їм права на осічку.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Берислав, стадіон «Машинобудівник», 15:00.
«Таврія-Сімферополь» – «Енергія» (Нова Каховка)
Арбітр – Максим Поліщук (Кривий Ріг)
Матч першого кола: 0:1, гол: Махнєв, 83, пен

У Бериславі відбудеться матч добре знайомих суперників, які цього сезону виступають слабкіше, ніж раніше, відрядивши низку своїх провідних гравців на підвищення. «Таврія» минулий тур пропускала, а от «Енергія» зазнала домашньої поразки від «ВПК-Агро» – 0:4. Загалом, уже сім матчів не може виграти новокаховська команда. І три – «Таврія», яка програла останні три зустрічі. Наразі між суперниками 6 очок, але обидві команди спостерігають успіхи конкурентів, що підіймаються вище, тож будуть максимально налаштовані на матч одне проти одного.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Новомосковськ. Стадіон «Металург», 15:00.
«ВПК-Агро» (Магдалинівка) – «Гірник» (Кривий Ріг)
Арбітр – Ігор Бич (Київ)
Матч першого кола: 0:1, гол: Кателін, 84

Команда-дебютант ПФЛ – і чемпіон України серед аматорів цьогорічний – «ВПК-Агро» – виграла 5 матчів поспіль і напряму переслідує лідера. У той же час, «Гірник», який також є серед фаворитів сезону, не може виграти вже три тури (1 очко за цей час). У минулому турі криворізька команда зазнала поразки від «Реал Фарми» (0:1 вдома). Можна уявити собі, якого рівня принциповості буде їхнє обласне дербі.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Одеса, стадіон «Іван», 16:00.
«Реал Фарма» (Одеса) – МФК «Миколаїв-2»
Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка, Херсонська область)
Матч першого кола: 1:1, голи: Горбовський, 45+1, – Березянський, 61

Після провального старту «Реал Фарма» дещо вирівнявся та почав набирати очки. Із останніх чотирьох турів одеський клуб програв лише раз, при двох перемогах і одній нічиїй. Як наслідок, він покинув останнє місце, куди не захоче повертатися. Утім, у гості їде суперник, який останнім часом набрав 5 очок, не пропускаючи м’ячів. МФК «Миколаїв-2» у п’ятірці найкращих і спробує не пустити до себе конкурентів.

Середа 9 жовтня 2019 року. м. Суми. Стадіон «Ювілейний», 18:00.
«Альянс» (Липова Долина) – ФК «Нікополь»
Арбітр – Євгеній Назаров (Харків)
Матч першого кола: 1:1, голи: Анцибор, 19, – Молочко, 60

Вісім перемог поспіль – підопічні Ярошенка блискуче виступають восени, після розгромної перемоги в Новій Каховці та прикрих втратах у конкурентів «Альянс» закріпився на другому місці й цілком може замахнутися на щось вище (2 очки від другого місця, 4 – від першого). У той же час, ФК «Нікополь» за останніх 5 матчів набрав лише 2 очки, не маючи нагоди виграти, тож візит до одного з лідерів буде для гостей випробуванням.

9 жовтня 2019 12:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18