Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Тренер «Оболонь-Бровара» извинился за результаты

Столичный клуб занимает лишь 8-е место во Второй лиге чемпионата Украины

Відкритий лист Сергія Солдатова до вболівальників ФК «Оболонь-Бровар»

Шановні вболівальники, хочу попросити у Вас вибачення за останні результати команди. На жаль, на даний момент я не задоволений, ні грою коллективу, ні собою особисто.

Так, зараз у нас далеко не все виходить. Однак неможливо зібрати команду і чекати від неї моментального результату. Сподіватися, звичайно, треба, але... Якщо чесно, вважаю, швидкий успіх можливий лише за умов відвертого фарту. Нас він видно поки що не дуже любить – таку купу моментів не реалізовуєм, зате пропускаємо у заключні хвилини, коли голи стають вироком.

Дуже хотів би, щоб ви не звинувачували у невдачах гравців. Майже всі вони прийшли до клубу у останні декілька місяців, а за такий нетривалий проміжок часу зігратися просто нереально. Також у всіх футболістів абсолютно різний рівень фізичної готовності, й тому поки що неможливо систематизувати систему занять під єдиний зразок.

Сподіваюся, Ви поставитеся з розумінням до наших проблем й невдовзі ми будемо разом радіти перемогам. Не все робиться відразу. Вірте у хлопців, й вони Вам за це віддячать. Час все розставить на свої місця.

З повагою, Сергій Солдатов!

5 жовтня 2013 10:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18