Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Ященко сменил Свистуна у руля «Кремня»

25 червня кремечуцька команда «Кремінь» вийшла з відпустки. Як повідомив директор клубу Андрій Недяк, головним тренером МФК «Кремінь» назначили Сергія Ященка, який до цього був старшим тренером та помічником головного тренера Сергія Свистуна.

При цьому Сергій Свистун залишається в тренерському штаті. Вони продовжують працювати по програмі. Але, якщо не впораються з поставленим завданням, то будуть звільнені, зазначив Андрій Недяк.

Директор клубу «Кремінь» розповів, що після засідання ПФЛ скоротили максимальну кількість замін до трьох (замість п'яти). Дозволили у другій лізі до трьох легіонерів у заявці, та не більше одного на полі.

Також Федерація футболу взяла на себе питання оплати арбітражу матчів змагань ПФЛ. Внаслідок чого внески клубів зменшилися на 60%. У наступному сезоні внесок клубів другої ліги складе 70 тисяч гривень, клубів першої ліги – 140 тисяч. У минулому сезоні ця сума становила 170 і 340 тисяч відповідно.

Головний тренер “Кременя” Сергій Ященко розповів про поставлені цілі та товариські зустрічі перед сезоном:

 – В этом сезоне задача осталась – выход в первую лигу. Так как прошлый сезон вышел неудачным и задачу не выполнили. Сейчас команда вышла с отпуска и проходит подготовительный период. Происходит ротация футболистов, некоторые уйдут, некоторые приходят на просмотр. По окончанию будет ясно кто останется в команде.

Дома у нас не запланировано не единого матча. Соперникам не приемлемо поле с синтетическим покрытием, поэтому играем на выезде.

4 июля – «Нафтовик-Укрнафта»(Ахтырка)
8 июля – «Полтава» (Полтава)
14 июля – «Гелиос» (Харьков)
19 июля – ищем соперника

На запитання щодо пошуку поля з натуральним покриттям, Сергій Ященко зазначив:

– Вчера ездили на стадион «Дормаш», но аттестацию он не пройдет. В тренировочном процессе необходимо поле с натуральным покрытием, но не все зависит от команды. От спонсоров тоже зависит. В Украине проблемы со спортом и в самой Полтаве. Надеемся что в плане финансирования и материально-технического оснащения будут улучшения. Ну пока что остается все как есть.

26 червня 2015 20:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18