Сьогодні 29 березня 2024 р.

Вторая лига. Бразильский спец в «Металле», усиление для «Металлурга»

Поступово набирає обертів підготовка до весняної частини сезону представників Другої ліги.

Одним із тренерів лідера групи «Б», «Металу», став бразильський фахівець Андерсон Рібейро, який минулого року працював асистентом головного тренера ФК «Рига» з Латвії. Він добре знайомий харківським шанувальникам футболу, адже свого часу захищав кольори місцевих команд – «Арсеналу», «Металісту» й «Геліосу».

Тим часом «Метал» провів перший нового року спаринг, з «Альянсом», і взяв гору – 1:0. На перегляді в клубі перебувають колишні гравці «Металісту» Владислав Краєв та Артем Радченко, які минулої осені виступали за кордоном.

Не сидять склавши руки й конкуренти «Металу» в боротьбі за підвищення в класі. Зокрема, запорізький «Металург» зміцнив свої лави досвідченими Ігорем Загальським та Сергієм Басовим, добре знаними за виступами за «Дніпро-1» та «Олександрію» відповідно.

Єдиним колективом групи «Б», який ще не розпочав підготовки до нових випробувань, є «Черкащина». За словами директора ФК Юрія Колесника, 20 лютого стане відомо, чи продовжить команда весною виступи в чемпіонаті.

Що ж до групи «А», то лідер, «Діназ», у контрольному матчі з першоліговим «Поліссям» відсвяткував звитягу – 2:1.

А один із його переслідувачів, «Карпати» (Галич), активізувався на трансферному ринку. Прикарпатці підписали угоди з Вадимом Страшкевичем та Ігорем Нагорним із «Буковини» та Віктором Хомченком із «Волині». На перегляді перебуває екс-воротар донецького «Олімпіку» Дані Лтайф, в активі якого – три поєдинки за юнацьку збірну України. Минулого року він захищав кольори іспанської «Альмерії-В». 21 лютого галичани вирушать на зарубіжний етап підготовки – до Туреччини, де проведуть п’ять спарингів.

19 лютого 2021 17:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18