Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Жабченко: «Команду покинули семь футболистов»

Останні результати команди з Комсомольська вражають: шість перемог поспіль і абсолютно заслужене друге місце в турнірній таблиці. Саме з такими високими показниками «Гірник-Спорт» вирушає на зимові канікули. «УФ» поспілкувався з головним наставником комсомольців Ігорем Жабченком з приводу переможної серії команди, кадрових змін і планів на майбутнє.


– Ігоре Валентиновичу, ваша команда після перемоги над «Скалою» йде на зимову перерву у чудовому настрої, адже займає друге місце. Поділіться емоціями…
– Емоції, звичайно ж, позитивні, адже дуже приємно, коли команда перебуває вгорі турнірної таблиці. Найперше, хочу подякувати хлопцям, а ще – президентові клубу за те, що він робить усе, щоби команда грала і спокійно почувалася. Мається на увазі у фінансовому плані та побутовому – це все завдяки нашому президентові.

– Це простежується й за результатами команди – вражаюча переможна серія із шести матчів поспіль…
– Так, звісно.

– Уже відіграно більшу частину чемпіонату. Скажіть, які проміжні висновки можете зробити щодо гри команди? Де ще, на вашу думку, треба додати?
– Зараз нам потрібно кілька кваліфікованих футболістів – сім чоловік залишило команду, ми розірвали з ними контракти, в когось просто закінчився термін угоди. Нам потрібно п’ятеро кваліфікованих футболістів, аби команда була на хорошому рівні й демонструвала достойний футбол.

– Отож, ви зараз у пошуку…

– Звичайно.

– Як оцінююте гру форварда Кірієнка? Помітно, що футболіст зростає з кожною грою, адже лідерство в гонитві бомбардирів багато про що говорить.
– Хочу сказати, що Ігор майже два роки не грав, виступав у першості області, тож до нього потрібен був підхід. Звичайно, він справжній нападник, у якого багато голевих моментів. Він забивний форвард, але, повторюся, до нього потрібно знайти психологічний підхід. У футбол він грати вміє. Я вдячний йому, по-перше, за те, що він до нас прийшов, а по-друге, за те, що він забиває майже в кожній грі, робить результат для команди.

– Як ваша команда планує проводити зимовий підготовчий період перед стартом другої частини чемпіонату?
– Команда збирається 29 січня. Додам, що в планах провести три етапи зборів.

5 грудня 2013 21:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18