Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Славутич – Горняк-Спорт 2:0. Победа Черкасам на дорогу

У стартовий відрізок матчу точилася в’язка позиційна боротьба за центр поля. Підключивши фланги, з середини першого тайму господарі перехопили ігрову та територіальну ініціативу.

Два гарматних постріли з-за меж карного майданчика по воротах «Гірника-спорт» завдавав Олавале Фабунмі: у першому епізоді зреагував голкіпер приїжджої команди, а в іншому – шкіряна куля просвистіла над поперечкою воріт. Опинившись віч-на-віч з голкіпером комсомольців, Сергій Чеботарьов не зміг перекинути м’яча за спину стража воріт. Спробував свої сили у вправності і Сутковий, проте Євгенові було важко влучити в ціль із гострого кута.

Рахунок у спарингу було відкрито на 34-ій хвилині: Олег Синьогуб прострілив з лівого флангу – воротар «Гірника-спорт» помилився на виході, а набігаючий захисник зрізав м’яча у власні ворота.

Другий тайм розпочався за переваги гостей, яким вдалося створити кілька небезпечних моментів біля воріт славутчан. Проте все по місцях розставила швидка контратака черкащан – простріл Олександра Лобова замкнув його тезка Батальський – 2:0!

Це був заключний матч другого навчально-тренувального збору ФК «Славутич», а вже завтра черкащани потягом вирушають на Закарпаття для продовження підготовки до весняної частини поточного чемпіонату України.

ТМ. СЛАВУТИЧ (ЧЕРКАСИ) – «ГІРНИК-СПОРТ» (КОМСОМОЛЬСЬК) 2:0
Голи: 
(автогол, 34), Батальський (75).
Славутич (1-й тайм): Мирний, Синьогуб, Полуницький, Тарасенко, Савін, Фаворов, Фабунмі, Чеботарьов, Захаревич, Сутковий, Дацюк. (2-й тайм): Товт, Пономаренко, Лівіцький, Музика, Худченко, Мироненко, Кошелюк, Лобов, Гонщик, Шопін, Ушаков (Батальський, 68).

9 лютого 2014 20:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18