Сьогодні 18 квітня 2024 р.

ТМ. Верес – Скала 2:2. Карнавал голов

Нещодавно, а саме 29 січня, стрияни вже зустрічалися у контрольному спарингу з сусідом за турнірною таблицею у чемпіонаті України серед команд другої ліги – рівненським «Вересом». Той поєдинок був першим для обидвох суперників у цьому році і закінчився впевненою перемогою «Скали» - 3:1. Та гра відбулася на синтетичному полі НТБ ФК «Скала» у с. Довгому за сприятливої практично весняної погоди. Схожа, хороша тепла погода була і цього разу, однак звітний поєдинок відбувався у Львові на новому газоні зі синтетичним покриттям стадіону «Сокіл».

Практично із стартовим свистком найкращого арбітра України Юрія Можаровського, якому асистували Ростислав Якимик та Олександра Вдовіна, стрияни почали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Вже у перші 5-ть хвилин небезпечно пробивав Володимир Пришнівський та двічі загрожував воротам «Вереса» Василь Цюцюра. Згодом з-меж штрафного майданчика пробивав Владислав Клименко, однак його постріл встиг заблокувати захисник, який мужньо кинувся під удар. На 33-й хвилині ще одну реальну загрозу створив дуже активний Володя Пришнівський. Перехопивши смугастого наш півоборонець стрімко відірвався від суперника, однак був збитий в метрах двадцяти просто по центру. Штрафний виконував штатний виконавець «малиново-зелених» Дмитро Скакун. Удар вийшов сильним і влучним, однак голкіпер витягнув круглого у лівому нижньому куті, перевівши мяча на кутовий. Після подачі з кута поля, головою пробивав наш центральний оборонець Валерій Бондаренко, однак по дорозі смугастий влучив у захисника, який перебував в метрі від лінії воріт. Ще раз не поталанило нашому оборонцеві і на 43-й хвилині, коли він в один дотик замикав простріл Цюцюри з лівого флангу. Знову на заваді став суперник: мяч потрапив у ногу голкіпера.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Практично перший реальний контрвипад «Вереса» у першому таймі завершився взяттям воріт Дениса Завгороднього. За кілька секунд до свистка на перерву гравець «Вереса» наважився на удар метрів з 22-25-ти і шкіряна куля потрапивши в Бондаренка (як не щастить – то не щастить), зрикошетила у ворота.

Після перерви стрияни швидко відігралися. Олег Квич, який в середині першого тайму замінив травмованого напередодні у грі Меморіалу Юста Віталія Рябушка, помітив ривок правим флангом  Василя Цюцюри і вчасно відпасував партнеру. Наш центрфорвард на високій швидкості втік від чотирьох (!) оборонців «Вереса» і прострілив на Дмитра Скакуна, який мчав паралельним курсом. Далі Дмитрові залишалося лише підставити ногу.

У середині другого тайму рівняни знову вийшли вперед. Стрімкий випад від оборони в атаку призвів до другого взяття воріт, цього разу Романа Герича, який після перерви замінив Завгороднього. Гравці «Скали» в середині тайму почали помітно «підсідати», далися взнаки вчарашня гра та дворазові тренування та ще й заняття у тренажерному залі. Троє гравців «Вереса» на 65-й хвилині вийшли на одного Тараса Максимовича, однак наш оборонець послизнувся і виключився з боротьби. Романові Геричу завадити завдати прицільний удар було практично неможливо.

І все ж останнє слово було за командою Василя Малика. На 87-й хвилині Богдан Іванченко, який на 79-й хвилині замінив Олега Квича, майже від кутового прапорця навісив у штрафний майданчик суперника, де першим на м`ячі був Денис Бобович, який, вигравши «другий поверх» в оборонця «Вереса», встановив рівновагу – 2:2.

«Скала»: Денис Завгородній (Роман Герич, 46), Михайло Березовий (Роман Ботвинник, 70), Віталій Бондаренко, Тарас Максимович, Роман Ботвинник (Едуард Мись, 46), Владислав Клименко, Назар Кміть (Євген Пронак, 46), Дмитро Скакун, Віталій Рябушко (Олег Квич, 22; Богдан Іванченко, 70), Володимир Пришнівський (Сергій Мельник, 70), Василь Цюцюра (Денис Бобович, 70).

Через травми не змогли взяти участь у грі Петро Стасюк та Роман Подоляк. А через сімейні обставини пропускав гру Юрій Антонів.

Тепер на «малиново-зелених» вже найближчої середи очікує ще один спаринг. Суперником команди Василя Малика буде команда третього словацького дивізіону – МФК «Вранов». Початок гри на полі навчально-тренувальної бази ФК «Скала» в с. Довгому о 13 годині.

15 лютого 2016 10:18







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18