Сьогодні 29 березня 2024 р.

Вторая лига. «Верес» готовится к Турции, «Полесье» остается дома

Схоже, цього разу обійдеться без форс-мажорних обставин, й усі друголігові команди розпочнуть весняну частину чемпіонату України.

Зокрема, тішить, що поступово налагоджуються справи в «Таврії Сімферополь», яка виступає у групі «Б» і раніше часто взагалі обходилася без підготовчого процесу. Нині ж крига скресла, підопічні Сергія Шевченка 1 лютого повертаються з відпустки, і після медогляду розпочнеться тренувальний збір, в якому буде задіяна ціла група потенційних новобранців. От що значить, коли є підтримка з боку зацікавлених організацій!

До речі, стала відома ще одна друголігова команда, яка один з етапів підготовки проведе в Туреччині: компанію «Альянсу» й «Діназу» складе «Верес» (група «А»). Підопічні Юрія Вірта відновлять тренування 1 лютого й після домашнього збору, який завершиться спарингом із «Волинню», вирушать до Туреччини. Там вони пробудуть до 18 березня і зіграють вісім-дев’ять контрольних матчів.

Оскільки перед «Вересом» поставлене завдання підвищитися в класі, то докладаються зусилля, аби рівненські футболісти були забезпечені належними умовами для підготовки. Уже точно можна сказати, що за «Верес» більше не виступатимуть воротар Ігор Фіяло, захисник Сергій Любчак, півзахисники Валерій Сад, Віталій Тимофієнко, Іван Гребенюк та Мар’ян Мисик. Юрій Вірт сподівається, що їм знайдуть кваліфіковану заміну.

А от один із лідерів цієї самої групи, «Полісся», ще не визначився із завданнями на поточний сезон. За словами керманича Анатолія Безсмертного, зараз головне – зустріти другу частину чемпіонату у всеозброєнні. Футболісти із Житомира повертаються з відпустки 22 січня й постійно працюватимуть удома, виїжджаючи до інших міст хіба що на спаринги. Що ж до кадрових змін, то «Полісся» залишили воротар Микита Федотов і півзахисник Іван Мочевинський, швидше за все, продовжить кар’єру в Житомирі відомий бомбардир Олександр Ковпак.

Першими ж почали підготовку до нових випробувань футболісти «Діназу», які вже 18 січня провели контрольний поєдинок із молодіжним складом київського «Динамо». Стосунки довелося з’ясовувати на штучному газоні. Гра проходила на зустрічних курсах. Вікторію з рахунком 3:2 відсвяткували футболісти з Вишгорода, в яких влучними ударами відзначилися Андрій Волошин, Олексій Бриженко та Андрій Долженко. Що стосується кадрових питань, то з «Діназом» розпрощався півзахисник Сергій Каркошкін, але його не можна назвати лідером команди.

20 січня 2020 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18